Sari la conținut

Descoperire terifiantă! O tânără a fost găsită moartă, cu urme de violență pe corp

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Descoperire terifiantă! O tânără a fost găsită moartă, cu urme de violență pe corp. Avea doar 21 de ani; posibil să fi murit în urma unor lovituri puternice.

 

O tânără de numai 21 de ani a fost găsită moartă în județul Teleorman. Poliția a fost alertată de un bărbat care a găsit cadavrul fetei într-o zonă de lângă localitatea Frumoasa…, din județul Teleorman.

Mai mulți polițiști, alături de un echipaj medical, au ajuns la locul indicat de bărbat. Aici, echipajele de intervenție găsit-o pe tânără decedată, notează Fanatik.ro.

Din informațiile celor de la IPJ Teleorman, se pare că victima ar fi avut parte de o moarte violentă. Deoarece pe corpul acesteia s-au descoperit urme de violență.

”La data de 24 octombrie, polițiștii au fost sesizați, prin Sistemul Național Unic pentru apeluri de Urgență 112, de un bărbat cu privire la faptul că ar fi observat o persoană decedată pe câmpul dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, județul Teleorman.

În urma examinării, tânăra prezenta urme de violență pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei”, anunță IPJ Teleorman citat de Fanatik.

Duminică murise și un tânăr tot acolo…

În zona în care a fost descoperit cadavrul fetei de 21 de ani a mai avut loc un eveniment care ar putea avea legătură cu acest caz.

Duminică seara, un şofer de 25 de ani a murit într-un grav accident de circulație produs la ieșirea din localitatea Bragadiru.

Acesta ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul într-un copac de pe marginea drumului.

Acum, agenții de la IPJ Teleorman verifică să vadă dacă există o legătură între decesul tinerei şi acest accident produs între localitățile Bujoru și Bragadiru, mai notează Fanatik.

Mai multe detalii vor fi dezvăluite pe măsură ce polițiștii vor elucida misterul acestor două tragedii cumplite. Erau mult prea tineri… Dumnezeu să-i odihnească în pace și în lumină!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.