Sari la conținut

Distracție macabră! Un tânăr i-a oferit unei femei 2.000 de lei să-și omoare copilul: „Îl arunci de pământ! Uite ce mic e, oricum nu știe!”

Distracție macabră! Un tânăr iu-a oferit unei femei 2.000 de lei să-și omoare copilul: „Îl arunci de pământ! Uite ce mic e, oricum nu știe!”

Alcoolul scoate tot ce e mai rău și mai cruid din unii oameni. Este și cazul unui tânăr aflat în vacanță pe litoral. Acesta s-a îmbătat și a făcu un scandal monstru în zona de Nord a stațiunii Mamaia. Potrivit replicaonline.ro, tânărul a fost filmat de prietenii săi în timp ce arunca mai multe scaune și sticle de pe balconul blocului în care era cazat. Scaunele au ajuns pe mai multe mașini care au fost avariate.

Distracție macabră! Un tânăr i-a oferit unei femei 2.000 de lei să-și omoare copilul: „Îl arunci de pământ! Uite ce mic e, oricum nu știe!”

Mai mult de atât, tânărul a oprit mai multe femei pe stradă, promițându-le câte 2.000 de lei, dacă își omoară copiii „în fața lui”. Toate aceste evenimente nefericite au fost filmate.

Tânăr: Îți dau 2.000 de lei dacă îți omori copilul în fața mea

Femeie: Poftim?! Cum să omor eu copilul…

Tânăr: Pe bune, îl arunci de pământ.

Femeie: Nu… Cum să face u așa ceva?…

Tânăr: Dă-l d… că faci altul, ce p… mea… Uite ce mic e, oricum nu știe!

Se pare că acesta nu ezită să umilească nici angajații fast food-urilor. Toate aceste fapte ale sale, filmate, au stârnit indignarea oamenilor, care cer să se ia măsuri.

„În urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun.

Menţionăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale, rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare penală“, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: