marți, ianuarie 31, 2023

Divorțul anului în România. Spre uimirea tuturor, cei doi au ales să divorțeze după o căsnicie de 13 ani, iar declarația a fost făcută cu puțin timp în urmă.

Andreea Perju, căci despre ea este vorba, a divorțat de tatăl fetițelor sale, iar anunțul a fost făcut recent, în cadrul emisiunii „La Măruță”, ediția de miercuri, 7 decembrie, potrivit Libertatea.

Actrița a trecut printr-o perioadă extrem de delicată. Creșterea fiicelor sale, stresul provocat de muncă și alte probleme personale și-au spus cuvântul, în cele din urmă afectându-i căsnicia.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci când îți măsori tensiunea acasă...

Andreea spunea că a făcut tot ce a putut pentru a-și salva căsnicia, însă nimic nu a mai mers.

„Am făcut tot ce se putea dar nu a mai mers”, a declarat Andreea Perju la Pro TV.

S-a mutat în casă nouă

Andreea Perju este entuziasmată că a reușit în cele din urmă să își îndeplinească o dorință: casa mult visată. Fericirea este cu atât mai mare, mai ales pentru că fetițele ei și-au dorit să se mute. Actrița le-a povestit fanilor cât de greu i-a fost să achiziționeze noua locuință și a împărtășit pe Instagram câteva fotografii din noua casă.

„Viața mea, ca oricare altă viață e un cumul de întâmplări, trăiri, sentimente și dorințe. Pe unele le împărtășesc cu voi, pe altele le țin pentru mine și cei apropiați dar să revenim la DORINȚE.

Te-ar mai interesa: Secretele naturii! Ceaiurile minune care curăță fi...

Mereu am visat să am o casă. O casă a mea unde să mă simt ACASĂ și, probabil, le-am transmis și fetițelor acest vis că dorințele lor au început să se îndrepte spre asta.

N-o să mint, de ani de zile tot strâng , și strâng și iar strâng. Uneori am și clacat, exemplu începerea războiului. O săptămână nu m-am putut ridica din pat.

Pe lângă faptul că mă gandeam la cei asupriți, m-a dărâmat când am văzut cum a bubuit iar piața imobiliară. Eram iar departe de vis dar am mers mai inainte că nu aveam încotro .

Te-ar mai interesa: Horoscop 31 ianuarie 2023. Astrolog: Trebuie să al...

Septembrie a fost ca o shaorma cu de toate, , zile în care spuneam ‘Mulțumesc” și zile când spuneam “O să fie bine”. Și iată că, printr-o minune și o așezare a planetelor, tot în Septembrie mi s-a invit această ocazie pe care nu aveam cum s-o ratez. Nu va fi ușor dar sunt pregătită pentru ce urmează. De joi, 13.10.2022, am început un nou proiect care se numește ACASĂ”, a scris Andreea Perju pe Instagram.

Te-ar mai interesa: Tipuri de cancer greu de depistat. Simptomele apar...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANDREEA PERJU (@andreea.perju)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private