miercuri, decembrie 7, 2022

La început, căsătoriile sunt fericite și pline de speranță. Cu toate acestea, pe măsură ce trece timpul, tu sau partenerul tău s-ar putea să începeți să puneți la îndoială relația. 

Dacă visezi cu ochii deschiși la viața fără partenerul tău, ar putea fi timpul pentru un divorț. De unde știi când este timpul să părăsești relația? Ce alte semne îți spun că este timpul să divorțezi?

Te-ar mai interesa: Cea mai tristă știre din România. O treime dintre ...

Semne că ești la un pas de divorț. Lidia Fecioru, bioenergeterapeut, a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, care sunt semnele care îți arată că relația ta este pe ducă.

”Cel mai important este că întotdeauna în cuplu este unul defensiv. Și celălalt se simte asuprit, jignit. Certurile astea mărunte, acuzele aduse unei singure persoane. Bărbații care înșală cel mai des sunt cei care au soțiile geloase. Când a început teroarea acolo se și rupe. Asta e una din probleme.

Când se duce la o petrecere și tot timpul face mișto de partener de față cu ceilalți. Chestia asta e foarte urâtă. Cei care ascultă își dau seama că tu vrei să barezi în ceea ce nu ești de altfel. Mai există o chestie.

Te-ar mai interesa: Zi de mare sărbătoare pentru creștinii ortodocși! ...

Semne că ești la un pas de divorț. Când vrei să discuți cu partenerul și el își strânge urechile și fuge de discuție. Și chestia asta e tot un semn că relația asta se duce pe tobogan.

Oamenii când țipă unul la celălalt înseamnă că sunt foarte departe unul de celălalt și nu se aud. Discuția trebuie să fie liniștită, calmă. Tonul face muzica. Partenerul care te ascultă nu este acolo în familie. E egoist și nu își rezolvă decât problemele sale”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Un nou medicament, speranţă în lupta cu Alzheimer...


Zodii care se plictisesc repede

Vărsător

Chiar în momentul în care crezi că lucrurile sunt în regulă cu Vărsătorul, el încheie relația pentru că îți spune că nu a simțit o chimie grozavă. Această zodie se caracterizează prin dorința unei povești de dragoste de basm; când simte că nu este așa, se plictisește și pleacă.

Balanță

Balanțele, în cuplu, sunt foarte independente, ceea ce înseamnă că nu vor să se simtă restricționate de nimic. La primul semn că ei cred că le sunt tăiate aripile, își pierd interesul și pleacă.

Te-ar mai interesa: Câți bani a primit despăgubiri o femeie din Iași c...

Care sunt semnele care nu se îndrăgostesc pentru totdeauna?

Rac

Cei născuți sub acest semn zodiacal oferă tot ce au mai bun într-o relație doar dacă simt că este reciproc, altfel manifestă puțin interes.

Gemeni

Gemenii sunt super îndrăgostiți și asta îi face să urmărească mai multe persoane în același timp. Pot începe o relație, dar se plictisesc repede dacă devine o rutină.

Berbec

Este un alt semn zodiacal care se plictisește repede de partenerii lor pentru că le este frică de angajament. Se bucură de libertatea lor și nu vor să-i lege nimic.

Te-ar mai interesa: Ai mereu mâinile și picioarele reci? Uite ce boli ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private