Sari la conținut

Divorțul anului în showbiz! La nici un an de la nuntă au depus actele de divorț. Acuze de infidelitate

divort
Sursă foto: consultanță juridică
Divorț zguduitor în showbiz la doar un an de la nuntă

Se pare că Britney Spears și Sam Asghari s-au despărțit după doar un an de căsătorie. Soțul Prințesei Pop ar fi cel care a cerut divorțul.

Se spune că Britney, în vârstă de 41 de ani, și actorul în plină dezvoltare, în vârstă de 29 de ani, au divorțat la nici un an de la nunta. Sam s-a mutat din casa conjugală pe care o împărțea cu Britney după o ceartă „nucleară”. O persoană din interior a declarat pentru TMZ: „Este doar o chestiune de timp”.

Spears a angajat-o pe avocata de top a vedetelor în materie de divorţuri, Laura Wasser, şi va continua să lucreze cu influentul avocat Mathew Rosengart, un fost procuror federal care a ajutat-o să se elibereze de tutelă, scrie Variety.

Mai mult de atât, potrivit Daily Mail, Sam Asghari a fost cel care a depus actele de divorț, citând „diferențe ireconciliabile”. Totodată, el a indicat data separării ca fiind 28 iulie 2023, potrivit TMZ.

britney spears
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Conform documentelor depuse în instanță, Asghari pretinde să fie recompensat financiar pentru timpul petrecut ca partener al artistei și, în plus, își dorește ca aceasta să acopere și costurile de judecată.

O sursă apropiată acestora a dezvăluit, însă, că Asghari o amenință pe Britney Spears că va face publice detalii despre relația lor, în cazul în care nu va fi de acord cu modificarea contractului prenupțial.

Britney Spears și Sam Asghari erau căsătoriți din 2022

Asghari – un antrenor, model şi actor care a apărut în emisiunile „Black Monday” şi „Hacks”” – a cerut-o în căsătorie pe Spears în septembrie 2021, iar cuplul s-a căsătorit în iunie 2022. Anterior, cei doi se întâlniseră mai bine de cinci ani, după ce se cunoscuseră pentru prima dată pe platoul de filmare al videoclipului din 2016 al lui Spears pentru „Slumber Party”, o piesă de pe albumul ei „Glory”.

Când Spears s-a logodit cu Asghari, aceasta se afla încă sub tutelă.

Atunci când a depus mărturie spre sfârşitul celor 13 ani de tutelă, Spears a împărtăşit dorinţa ei de a se căsători cu Asghari şi de a avea mai mulţi copii, dar a susţinut că nu avea permisiunea de a face acest lucru, deoarece finanţele sale şi, în esenţă, fiecare aspect al vieţii sale erau controlate de tutorele ei, inclusiv de tatăl ei, Jamie Spears.

„Aş vrea să avansez progresiv şi vreau să am parte de o afacere adevărată, vreau să mă pot căsători şi să am un copil. Mi s-a spus că, în acest moment, în cadrul tutelării, nu sunt capabilă să mă căsătoresc sau să am un copil”, a pledat Spears în faţa judecătorului în iunie 2021.

Căsătoria lui Spears cu Asghari a fost a treia a vedetei. Fostul cuplu nu are niciun copil împreună. În aprilie 2022, cu două luni înainte de a se căsători, Spears şi Asghari au anunţat că aceasta era însărcinată. În luna următoare, cântăreaţa a spus că a pierdut copilul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.