Sari la conținut

Divorțului anului în România! Își spun ADIO după 7 ani de mariaj

Divorțului anului în România! Își spun ADIO după 7 ani de mariaj. Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste din partea celor doi.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan și-au spus adio după o căsnicie de 7 ani. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi au postat recent fotografii din vacanța lor de vis.

Rareș Ciciovan a rupt tăcerea și a dat de înțeles că nu este prima dată când s-a gândit la divorț, însă acum pare că e hotărât: “Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi.

„S-a terminat, e simplu. Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine”

Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu. Și la mine par afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie.”, a declarat soțul Georgianei Lobonț, citat de wowbiz.ro.

Divorțului anului în România! Își spun ADIO după 7 ani de mariaj. În momentul în care a fost întrebat dacă există posibilitatea să-și reia mariajul, Rareș Ciciovan a exclus total împăcarea cu soția sa, Georgiana Lobonț: “Nu știu, să o sunați și pe ea, să vă răspundă, nu știu. Nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce?(…) Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică.

Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum astăzi e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență.”, a mai spus soțul Georgianei Lobonț.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel