Sari la conținut

Doctor: Acest leac dizolvă pietrele la rinichi

remedii pietre la rinichi
Sursă foto: Pixabay

Din cuprinsul articolului

Poțiune care dizolvă pietrele la rinichi. Aceasta boala raspunde bine la tratamentul recomandat de medicina traditională, potrivit unui medic specialist. Acest remediu este extrem de eficientă în acest caz. Se prepară cu semințe de morcov.

Poțiune împotriva pietrelor la rinichi

semintele de morcovi, magice pentru sănatate
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Luați o lingură de semințe de morcov și turnați peste ele trei căni de apă. Se aduce la fierbere și se fierbe la foc mic timp de 10 minute. După aceea, lăsați lichidul să insiste timp de 40 de minute și strecurați-l. Luați acest medicament 3/4 cană de 4 ori pe zi. Cursul de tratament durează o lună.

Morcovii pot ajuta, de asemenea, la eliminarea pietrelor la rinichi. Sunt un remediu popular cunoscut pentru îndepărtarea și curățarea lor. Se folosesc seminte de morcovi, suc de morcovi si infuzii.

Pe lângă sfaturile oferite mai sus, medicul recomandă, de asemenea, să se consume multe lichide – apă plată si sucurile de citrice. Ajuta la reducerea riscului de probleme renale.

Mâncați corect – alimentele sănătoase în acest caz depind de dacă aveți o infecție la rinichi, aveți pietre sau încercați să preveniți problemele la rinichi. Fiți atenți la consumul de sare – prea mult sodiu poate afecta funcția rinichilor și poate încuraja progresia infecțiilor renale.

Nu mâncați prea multe proteine ​​- proteinele animale din carne și fructe de mare contribuie la acumularea de acid uric.

Primul semn al bolii menționate este colica renală, adică durerea acută în regiunea lombară. Ureterul se blochează cu piatra formată, ceea ce determină o creștere bruscă a presiunii în pelvis și îl întinde.

Simptomele și severitatea lor depind de locul exact în care se află piatra la rinichi: Dacă piatra se află în aparatul de colectare al rinichiului, atunci pacientul are dureri în regiunea lombară pe partea corespunzătoare. Adesea apar urme de sânge în urină.

Dacă piatra este situată la diferite niveluri ale ureterului, atunci durerea este deplasată în zona inghinală. Pacientul se plânge de urinare frecventă și dureroasă. Când piatra blochează complet lumenul unuia dintre uretere, sindromul durerii devine insuportabil.

Apare colica renală. Durerea iradiază în abdomenul inferior, organele genitale, perineu sau rect. Există urinare frecventă și dureroasă, care se poate opri brusc (simptomul de întrerupere a fluxului).

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel