joi, septembrie 29, 2022

O doctoriță de 31 d ani a fost băutută de un pacient furios,  la Spitalul Municipal „Anghel Saligny” Fetești. Medicul pneumolog care era de gardă a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântu Apostol Andrei” din Constanța. 

Un pacient de 27 de ani care a mers la spital cu o entorsă s-a enervat că medicul i-a spus că nu poate să facă o radiografie.
Medicul i-a spus să vină a doua zi, deoarece seara trecută nu era nimeni la radiologie. Bărbatul s-a enervat, iar medicul de gardă, o femeie de 31 de ani, a fost bătută.

Te-ar mai interesa: Atenție! Picioarele umflate pot prevesti un infarc...

Bărbatul a lovit-o cu pumnii în zona feței

În noaptea de marți spre miercuri, 23/24 august a.c., s-a prezentat un cetățean de etnie romă din oraș care acuza dureri la un picior. În urma consultației, medicul i-a recomandat să se adreseze unei alte unități medicale pentru efectuarea unei radiografii la membrul cu probleme. Decizia a fost luată având în vedere faptul că Laboratorul de Radiologie al Spitalului Fetești nu avea program de lucru la ora la care pacientul a ajuns la spital.

Recomandarea medicului l-a scos din sărite, bărbatul lovind-o pe Ioana Costandache cu pumnii în zona feței. Asistentele au sunat la 112 și au cerut ajutorul polițiștilor. Oamenii legii au venit și au constatat incidentul, deschizând un dosar penal”, scriu jurnaliştii de la independentonline.ro
Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului.

Te-ar mai interesa: Moarte suspectă. Un medic cunoscut, din București,...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private