Sari la conținut

Mariana Almășan a ajuns de urgență la spital. Fosta soție a lui Victor Socaciu trece prin clipe cumplite

Momente dureroase pentru prezentatoarea Mariana Almășan. Aceasta a ajuns de urgență la spital și a primit o veste nu tocmai bună din partea cadrelor medicale.

Mariana Almășan a ajuns pe mâna medicilor

Deși s-a vindecat recent de covid-19 și credea că nu mai are probleme de sănătate, fosta soție a lui Victor Socaciu a ajuns pe mâna medicilor. Aceasta s-a prezentat la Camera de Gardă crezând că are o entorsă, însă se pare că osul de la gleznă era rupt.

Vedeta spune însă că totul se datorează unui mare ghinion, iar de aici s-au întâmplat toate. Marina Almășan își uitase telefonul acasă și se gândea să nu se mai întoarcă, însă nu prea avea ce să facă.

Drept urmare, vedeta s-a întors din drum. Problema a apărut după ce aceasta și-a luat telefonul și a început să stea cu ochii în el. La o simplă denivelare, Marină Almășan a călcat strâmb.

”În ziua în care mi-am rupt piciorul, m-am întors din drum. Chiar mă gândeam atunci, pentru că sunt oarecum superstițioasă, am o așa tensiune când îmi taie calea o pisică neagră, de exemplu, îmi zic că poate poartă ghinion.

Așa mi-am spus și atunci când m-am întors din drum, că-mi uitasem telefonul acasă.(…) Am călcat strâmb pe stradă, pe un drum denivelat, eram cu nasul în telefon, am o entorsă, dar mi s-a fisurat și osul gleznei”, a declarat Marina Almășan, pentru impact.ro.

Mariana Almășan nevoită să stea cu piciorul în ghips

Deși spera că va scăpa doar cu un bandaj simplu, în momentul în care a ajuns la spital, fosta soție a lui Victor Socaciu a avut parte de o surpriză neplăcută.

Avea dureri destul de mari, glezna era umflată și nici nu mai putea merge. După mai multe investigații, medicii i-au dat și ei o veste proastă. Marina Almășan este nevoită să stea cu piciorul gips o lună de zile pentru a-și putea reveni.

”Se umflase glezna, nu mai puteam merge. Patru săptămâni trebuie să stau cu piciorul în ghips”, a mai spus aceasta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel