duminică, octombrie 2, 2022

Doi foști miniștri, anunț despre scoaterea la concurs de către Ministerul Sănătății a unui post „cheie, de maximă importanță în sistemul sanitar”: „Dați mai departe!”

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a anunțat pe pagina sa de Facebook, că Ministerul Sănătății scaote la concurs postul de președinte al Agenției Naționale a Medicamentului. Acesta a subliniat că, ținând cont de importanța acestui domeniu, concursul să fie „unul corect și nu cu dedicație”.

Te-ar mai interesa: Andreea Tonciu a rupt tăcerea despre scandalul naș...

Vlad Voiculecu, anunț despre scoaterea la concurs de către Ministerul Sănătății a unui post de președinte al Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale

„Pentru că ar fi păcat să rămână informația pitită pe undeva, m-am gândit să vă anunț că Ministerul Sănătății a scos la concurs postul de președinte al Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România, o agenție foarte importantă inclusiv din perspectiva politicilor europene în domeniul sănătății.

Termenul de depunere a candidaturilor este 4 februarie iar condițiile sunt prezentate aici: http://www.ms.ro/cariera.

E important ca specialiștii din domeniu să participe la concurs, cu speranța că acesta va fi unul corect și nu cu dedicație. Dați mai departe celor care credeți că ar putea fi calificați și interesați”, a scris Vlad Voiculescu.

Te-ar mai interesa: Dr. Mihail Pautov: acesta este cel mai simplu prog...


Ioana Mihăilă: „Fac apel la toți specialiștii de bună credință din România”

În același mod, Ioana Mihăilă, ministrul care i-a urmat lui Vlad Voiculescu la conducerea ministerului Sănătății, face același anunț pe pagina sa de Facebook. Mihăilă evidențiază funcția „cheie” pe care Ministerul Sănătății o scoate la concurs, iat apelul său se îndreaptă către „toți specialiștii de bună credință din România”.

„Ministerul Sănătății organizează concurs pentru postul de director al Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

Te-ar mai interesa: Părintele Calistrat și-a spus părerea despre cazul...

Este o funcție cheie, de maximă importanță în sistemul sanitar din România.

De aceea fac apel la toți specialiștii de bună credință din România să se implice și să participe la concurs.

O participare largă va însemna un concurs corect. România merită să aibă cei mai buni oameni în sistemul de sănătate.

Termenul de depunere a candidaturilor este 4 februarie iar condițiile sunt prezentate aici: http://www.ms.ro/cariera”, a anunțat și Ioana Mihăilă.

Te-ar mai interesa: CNCAN, după explozia unei mine la centrala nuclear...

 

În mod curios, pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătății nu apare acest anunț, care este însă publicat pe site-ul oficial.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private