miercuri, martie 29, 2023

Doliu în familia Iulianei Marciuc. „Cel mai puternic „leu” a devenit brusc fragil și a dorit să plece înainte de a începe chinul”. Ce acuze îi aduce prezentatoarea TV medicului legist.

Regretatul om de radio Alecu Marciuc a murit în ziua de vineri, 11 martie. Vestea a fost dată chiar de fiica acestuia, prezentatoarea TV, Iuliana Marciuc.

Partenera de viață a lui Adrian Enache a transmis mesajul cutremurător pe pagina de Facebook, iar prietenii săi virtuali i-au transmis gânduri încurajatoare și condoleanțe.

Te-ar mai interesa: Avertisment pentru glicemie crescută: 2 semne pe c...

Doliu în familia Iulianei Marciuc. „Cel mai puternic „leu” a devenit brusc fragil și a dorit să plece înainte de a începe chinul”

„Tatăl meu iubit, soț devotat, bunicul cu cel mai cald zambet, om de radio Alecu Marciuc. Cel mai puternic „leu” a devenit brusc fragil și a dorit să plece înainte de a începe chinul. Inima lui mare i-a cedat ieri în jurul orei 17.00 iar acum este liniștit.

Rugați-vă pentru multă lumină în drumul lui spre lumea de la „Hotarele posibilului „unde stia sigur ca-l asteapta un nou inceput.Voi pregati eu, singura, volumul trei al cărților cu acest titlu al cărui autor este…

Sâmbătă 12.03 ora 18.00 la biserica din Ciofliceni se vor citi stâlpii și duminica 13.03 ora 13.00 are loc slujba de înmormantare.”, a fost mesajul dureros al Iulianei Marciuc de pe rețelele sociale.

Te-ar mai interesa: Traumatizant! O femeie a ajuns pe masa de operații...

Ce acuze îi aduce prezentatoarea TV medicului legist

Deși, inițial, Iuliana Marciuc a anunțat că ceremonia de înmormântare trebuia să aibă loc duminică, 12 martie, la ora 13.00, din nefericire, vedeta s-a confruntat cu anumite probleme legate de înjumarea părintelui său.

Se pare că acest lucru nu s-a pututa realiza, „din cauza excesului de zel al unui medic anatomopatolog”.

„Dragi prieteni și colegi ai mei și ai tatălui meu, vă anunț cu tristețe și revoltată că din cauza excesului de zel al unui medic anatomopatolog, tatăl meu decedat nu a fost externat astăzi. Cu scuze, vom reprograma înmormântarea.

Te-ar mai interesa: Până la cer și înapoi! Asociația Blondie: șansă la...

Vă mulțumim pentru înțelegere! Vom anunța data și ora când Alecu Marciuc va fi depus la biserica, sperăm LUNI, 14 martie Una dintre ultimele fotografii arată pasiunea lui pentru fenomenul UFO”, a scris Iuliana Maricuc în dreptul unei fotografii în care Alecu Marciuc pozează fericit lângă figurina unui extraterestru.

Prin urmare, înmormântarea regretatului Alecu Marciuc a fost amânată, iar cel mai probabil tatăl Iulianei Marciuc va fi îngropat în data de luni, 14 martie, trupul său urmând să fie depus la Biserica din Ciofliceni.

Te-ar mai interesa: Ai început să uiți lucruri? Ți-e greu să îți expri...

Iuliana Marciuc, în doliu! Tatăl prezentatoarei a murit: «Cel mai puternic leu a devenit brusc fragil»

Cine a fost Alecu Marcu

Tatăl Iulianei Marciuc s-a născut în data de 4 august 1941, la Cetatea Albă, fiind considerat unul dintre cei mai mari oameni de radio ai țării noastre, legându-și toată viaţa profesională de Radio România.

Potrivit Rador, regretatul Alecu Marciuc a lucrat mulţi ani la Secţia Rusă şi, ulterior, a contribuit în mare măsură la construirea Secţiei Ucrainene Radio România Internaţional.

Te-ar mai interesa: „Vom fi asemenea lui Dumnezeu!” Futurolog, predicț...

De numele lui Alecu Maricuc se leagă şi unele dintre cele mai frumoase pagini ale postului de radio estival Radio Vacanţa, de la Mamaia, o mică oază de libertate jurnalistică în perioada comunismului.

Alecu Marciuc şi-a legat numele la Radio România Internaţional (RRI) de organizarea unor concursuri de cultură generală, dotate cu premii, un excelent mijloc de promovare a României, prin care ascultători RRI din 20 de state ale lumii au câştigat excursii în România şi au devenit prieteni adevăraţi ai ţării noastre.

Din aceste excursii şi din interviurile acordate de câştigători a rezultat volumul colectiv bilingv, în română şi engleză, „Depărtările nu ne vor despărţi niciodată”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private