Sari la conținut

Vestea bună a zilei! Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se întorc pe sticlă. Unde îi vom putea vedea din nou și când

Sursa foto: actualitate.net
Cei trei chefi, din nou acasă, la ProTV, după 12 ani.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la TV. Vești excelente pentru fanii celor trei chefi care au revoluționat bucătăria și modul de a privi mâncarea.

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea se întorc la televiziunea care i-a consacrat, în urmă cu mai bine de 10 ani.

Emisiunea MasterChef va reveni din nou la ProTV, iar Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu se pregătesc de reîntâlnirea cu fanii.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu
Sursa foto: ProTV

E oficial! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la TV

Producătorii emisiunii au anunțat că pregătirile au început și veștile pentru cei care vor să fie concurenți, dar și pentru fani, sunt imense.

„Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul MasterChef și a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin și Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite și respectate personalități TV din România.

MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început.

Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie și emoție pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu”, a spus Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV.

Chiar weekendul acesta au loc preselecțiile pentru noul sezon de la MasterChef. Acestea au loc pe 18-19 mai, la Hotel Sheraton din Capitală, iar în weekendul 1-2 iunie, preselecțiile vor fi în Iași, la Hotel Unirea.

Așadar, asta înseamnă că după preselecții, filmările vor urma să înceapă, spre marea bucurie a fanilor.

Ce spun cei trei chefi despre revenirea la MasterChef

  • Chef Sorin Bontea: „Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu, unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu.”
  • Chef Florin Dumitrescu: „MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare.Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară.”
  • Chef Cătălin Scărlătescu: „Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel