joi, martie 23, 2023

Actorul Robert Blake, a cărui lungă carieră a fost umbrită de acuzațiile că și-ar fi ucis soția, a murit. Avea 89 de ani.

El a fost cunoscut drept eroul titular al seriei de detectivi TV din anii 1970, Baretta și a jucat în filmul Lost Highway din 1997, dar cariera sa a avut probleme după împușcarea fatală a soției sale din 2001.

El a fost acuzat de uciderea ei și achitat, dar ulterior a fost găsit vinovat pentru moartea ei în instanța civilă.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: slăbești până în 20 kg în 13 zile RA...

Blake a murit „în pace cu familia și prietenii”, a spus familia sa, potrivit BBC.

Potrivit declarației făcută joi de nepoata sa, Noreen Austin,acesta a murit din cauza unei boli de inimă.

În copilărie, nativul din New Jersey și-a început apariția în seria de comedie Our Gang, după ce familia sa s-a mutat în California.

Dar rolul său ca detectiv Tony Baretta în serialul de televiziune „Baretta” este cel mai cunoscut.

Serialul, care a fost difuzat între 1975 și 1978, i-a adus lui Blake un Emmy pentru rolul principal remarcabil într-un serial dramatic. Pe 4 mai 2001, Blake și cea de-a doua soție a sa, Bakley, au ieșit la cină la restaurantul italian Vitello’s din Studio City, California.

Te-ar mai interesa: Dupa aproape 200 de ani, s-a aflat ce boli a avut ...

Actorul a fost acuzt de crimă: uciderea proprii soții

Blake a declarat poliției la momentul respectiv că, după masă, au mers împreună la mașină, dar Blake a spus că s-a întors în restaurant. Când a revenit, Blake a spus că a găsit-o pe Bakley în mașină, împușcată. Poliția a luat în considerare mai mulți potențiali suspecți, dar s-a oprit asupra lui Blake și, 11 luni mai târziu, l-a arestat. El a pledat nevinovat la acuzații și a fost ținut luni întregi în spatele gratiilor înainte de a i se acorda în cele din urmă o cauțiune în așteptarea procesului.

Te-ar mai interesa: Avortul ar putea fi decontat de stat. Care sunt co...

În martie 2005, el a fost judecat și achitat de acuzarea de crimă,

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private