marți, octombrie 4, 2022

Doliu în lumea filmului. Charlbi Dean, o actriță a cărei stea tocmai începea să strălucească cu un rol principal în filmul premiat cu Palme d’Or „Triunghiul tristeții”, și-a pierdut viața, a confirmat un reprezentant al actriței. Aveam 32 de ani.

Reprezentantul a confirmat pentru CNN că Dean a murit luni, cauza fiind o boală bruscă și neașteptată, dar nu a detaliat.

Născută și crescută în Cape Town ca Charlbi Dean Kriek, Dean a semnat cu o agenție de modele la vârsta de 12 ani și și-a făcut debutul pe ecrane în filmul sud-african Spud din 2010, cu Troye Sivan.

Te-ar mai interesa: Ce să mănânci dacă ai peste 50 de ani. Întărește o...

Primul său film a fost comedia din 2010 „Spud”, cu Troye Sivan și John Cleese.

Ea a continuat să aibă alte roluri de film, precum și un rol recurent în seria CW „Black Lightning” în rolul personajului Syonide, potrivit CNN.

Frumoasa actriță a murit la doar 32 de ani

Doliu în lumea filmului. Rolul lui Dean din „Triunghiul tristeții” a fost cel mai important, mai ales după buna receptare a filmului la Cannes. În film, Dean o joacă lui Yaya, jumătate unei celebrități, care se îmbarcă într-o croazieră de lux care merge prost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlbi Dean (@charlbi143)

“Triangle of Sadness” spune povestea unui grup de bogătaşi, aflaţi pe un iaht de lux, o imagine la scară redusă a lumii pe care regizorul o priveşte cu un ochi extrem de critic.

Te-ar mai interesa: Medic: „Acest obicei face ca incidenţa cance...

După câștigarea filmului la festival, Dean a scris pe Instagram: „Felicitări, familie, am reușit!” și i-a spus regizorului Ruben Östlund: „ești cel mai bun, sunt veșnic recunoscătoare că ai avut încredere în mine să fac parte din geniul tău”.

Alte credite cinematografice includ Death Race 3: Inferno, Blood in the Water, Don’t Sleep și Porthole.

În 2008, ea a supraviețuit unui accident de mașină care i-a rupt încheietura mâinii, patru coaste și cotul și a lăsat-o cu un plămân perforat.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă mănânci gutui zilnic. Benefici...

Ea a fost logodită cu modelul masculin Luke Volker, a cărui cea mai recentă postare pe Instagram îi aduce un omagiu lui Dean și performanța ei din Triunghiul tristeții, scriind că „nu ar putea fi mai mândru” de ea.

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private