miercuri, septembrie 28, 2022

Actrița AnneHeche a murit vineri, la vârsta de 53 de ani, din cauza unei leziuni cerebrale grave cauzate de un accident de circulație săptămâna trecută.

Actrița americană Anne Heche a murit vineri, la vârsta de 53 de ani, din cauza unei leziuni cerebrale grave cauzate de un accident de circulație săptămâna trecută. Într-o declarație, fiul său, Homer, a confirmat vestea.

„Eu și fratele meu Atlas ne-am pierdut mama. După șase zile de schimbări emoționale aproape incredibile, am rămas cu o tristețe profundă și fără cuvinte. Sper că mama mea este liberă de durere și începe să exploreze ceea ce îmi place să îmi imaginez ca fiind libertatea ei eternă. De-a lungul acestor șase zile, mii de prieteni, familia și fanii și-au vărsat inimile pentru mine. Sunt recunoscător pentru dragostea lor, precum și pentru sprijinul tatălui meu, Coley, și al mamei vitrege, Alexi, care continuă să fie piatra mea în această perioadă. Odihnește-te în pace mamă, te iubesc. Homer.”

Te-ar mai interesa: Cum arată soția lui Mihai Șora. E cu aproape 60 de...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)


Doliu în lumea filmului. O celebră actriță a murit

Într-o declarație anterioară, familia a transmis: „Am pierdut o lumină strălucitoare, un suflet bun și foarte vesel, o mamă iubitoare și o prietenă loială. Ne va fi foarte dor de ea, dar trăiește prin copiii ei frumoși, prin munca ei iconică și prin susținerea ei pasionată. Curajul său de a-și susține întotdeauna adevărul, răspândindu-și mesajul de iubire și acceptare, va continua să aibă un impact de durată.”

Heche era internată din 5 august, când Mini Cooper-ul ei albastru s-a izbit de o casă din zona Mar Vista (Los Angeles, SUA) iar vehiculul a ajuns cuprins de flăcări.

Te-ar mai interesa: A apărut toată filmarea cu bătaia dintre Anamaria ...

Potrivit Infobae, cercul interior al lui Heche a sperat că acesta se va recupera după ce unul dintre publiciștii săi a raportat că este „stabilă” după accident.

Pompierii au susținut că actrița a vorbit cu ei în timp ce au scos-o din dărâmături și au dus-o la spital. La scurt timp, însă, Heche și-a pierdut cunoștința, iar pe 8 august, reprezentanții au publicat o declarație în care se spunea că se află în „stare extrem de critică” și că a intrat în comă.

Te-ar mai interesa: La ce greutate a ajuns Monica Anghel. ”Nu am slăbi...

Vinerea aceasta, înainte de a confirma decesul, familia lui Heche a declarat într-o că nu era de așteptat să supraviețuiască și că este ținută pe un ventilator pentru a stabili dacă organele ei ar putea fi donate, scrie sursa menționată.

„Raiul are un înger nou. Prietena meu iubitoare, bună, amuzantă, drăguță și frumoasă a plecat în rai. O să îmi fie teribil de dor de ea și o să prețuiesc toate amintirile frumoase pe care le-am împărtășit”, a anunțat Nancy Davis, o prietenă apropiată a lui Anne Heche, într-o postare pe social media.

Te-ar mai interesa: Te balonezi excesiv? Mărirea splinei, a ficatului,...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private