marți, octombrie 4, 2022

Olivia Newton-John, cea mai bună vocalistă pop feminină a anilor 1970 care a jucat în filme precum „Grease” și „Xanadu”, a murit luni. Ea avea 73 de ani.

Soțul ei, John Easterling, a postat știrea pe pagina sa oficială de Facebook, scriind: „Doamna Olivia Newton-John (73 de ani) a murit liniștit la ferma ei din California de Sud în această dimineață, înconjurată de familie și prieteni. Cerem tuturor să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă.”

Te-ar mai interesa: Un bărbat de 33 ani a rămas fără mâna dreaptă în u...

Nu a fost dată o cauză a morții, dar Newton-John a fost diagnosticat cu cancer de sân.

„Olivia a fost un simbol al triumfurilor și al speranței de peste 30 de ani, împărtășindu-și călătoria cu cancerul de sân”, a spus soțul ei.

„Inspirația ei vindecătoare și experiența de pionierat cu medicina plantelor continuă cu Fondul Fundației Olivia Newton-John, dedicat cercetării medicinei plantelor și cancerului.”

Costarul ei din „Grease” și partenerul ei de duet John Travolta s-a grăbit să intervină cu un omagiu pe rețelele de socializare.

John Travolta: Ne vedem pe drum și vom fi din nou împreună

„Draga mea Olivia, ne-ai făcut toată viața mult mai bună”, a scris el. „Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atat de mult. Ne vedem pe drum și vom fi din nou împreună. Al tău din momentul în care te-am văzut și pentru totdeauna! Danny al tău, John al tău!”

Te-ar mai interesa: Sărbătoare importantă: Ce sfânt prăznuiește Biseri...

Newton-John a rămas o forță comercială puternică în anii ’80; ea a înregistrat cel mai mare hit din cariera ei, „Physical”, în 1981. Deși celălalt lungmetraj muzical principal al ei „Xanadu” a fost un eșec costisitor din 1980, coloana sonoră cu dublă platină a dat naștere a trei single-uri de succes, inclusiv numărul 1 în ubicuitatea radioului „ Magie.”

În ultimii ani, ea a vorbit despre atitudinea ei aparent optimistă, chiar dacă cancerul a revenit după ce a fost considerată vinedcată. „Sunt fericită. Sunt norocoasă. Sunt recunoscătoare. Am multe pentru care să trăiesc. Și intenționez să continui să trăiesc asta”, i-a spus ea lui Gayle King într-un interviu pentru „CBS This Morning”, susținut la ferma ei din California în 2019. „‘De ce eu’ nu a făcut niciodată parte din povestea mea.”

Te-ar mai interesa: Boala care provoacă mai multe decese decât canceru...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private