Sari la conținut

Doliu în lumea medicală! Medicul care a înființat clinica de neurochirurgie a Spitalului Universitar de Urgență București a încetat din viață

Din cuprinsul articolului

Doliu în lumea medicală! Medicul care a înființat clinica de neurochirurgie a Spitalului Universitar de Urgență București a încetat din viață.

Anunțul morții a fost făcut chiar de conducerea Spitalului Universitar de Urgență București.

Prof. dr. Alexandru Ioan Constantinescu a decedat la vârsta de 89 de ani, se arată într-un comunicat pe pagina de Facebook a instituției.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Doliu în lumea medicală!

„Prof. dr. Alexandru Ioan Constantinescu: 9 august 1933- 4 iulie 2022.

Domnul Profesor Doctor Alexandru Ioan Constantinescu, cel care a înființat clinica de neurochirurgie din SUUB, un profesionist desăvârşit și formator a numeroase generații de neurochirurgi, a decedat astăzi, 4 iulie 2022.

Corpul neînsuflețit va fi depus la capela bisericii Adormirea Maicii Domnului de la Spitalul Universitar de Urgență București, mâine, 5 iulie, de la ora 09.00.

Înmormântarea va avea loc la cimitirul Bellu, miercuri, 6 iulie, la ora 11.00. Drum lin către ceruri, domnule profesor!”, a anunțat conducerea Spitalului Universitar de Urgență București.

Dumnezeu sî-l odihnească!

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: