Sari la conținut

Fiica Adrianei Iliescu este pregătită de înmormântare. Sicriul a ajuns deja acasă!

Este greu să nu fi auzit până acum de Adriana Iliescu. Femeia a reușit să uimească întreaga lume în anul 2005, când a devenit mamă la 67 de ani.

Anii au trecut cu repeziciune și Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a ajuns la vârsta de 17 ani. Tânăra s-a transformat într-o superbă domnișoară, este o elevă de nota zece și are planuri mari de viitor.

Cea mai bătrână mamă din România și-a canalizat toată atenția asupra educației Elizei, de care este tare mândră.

Din păcate, Adriana Iliescu primește o pensie lunară de 2000 de lei și apropiații spun că banii nu acoperă nevoile ei și ale fiicei sale.

Faceți o socoteală. Din cei 2000 lei, cel puțin 500 se duc pe utilități și întreținere. Cum pot trăi două persoane din 1500 lei? Eliza este tânără, are și ea nevoile ei, vrea o hăinuță, un pantof, un manual.

Își dorește și ea să meargă într-o tabără cu colegii. Adriana calculează absolut tot în perioada asta, inclusiv mâncarea, care este cu rație. Nimic nu se aruncă.

Eliza are noroc că mai primește haine și fel de fel de cadouri de la nașul său, doctorul Marinescu, cel care a și adus-o pe lune.

Adriana speră ca din septembrie să se redeschidă școlile și facultățile, pentru a putea să dea, din nou, meditații. Dacă nu, nu știe cum se va descurca – a spus o sursă apropiată doamnei Iliescu, potrivit playtech.ro.

Adriana Iliescu a cumpărat deja sicriul

Cea mai bătrână mamă din România și-a achiziționat de câțiva ani și un loc de veci, un sicriu, și alte lucruri necesare pentru înmormântare și spune că nu este nimic anormal în acest sens.

Mi-am cumparat deja sicriul. Este un subiect intim, nu vreau sa discut cu nimeni despre asta. Chiar daca am facut acest lucru, nu este nimic anormal”, a declarat Adriana, cu mulți ani în urmă, pentru Cancan.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.