Sari la conținut

Doliu în lumea medicală! Medicul Dorin Mureșan, fost șef al UPU Cluj, a decedat în timp ce era de serviciu

Doliu în lumea medicală! Medicul Dorin Mureșan, fost șef al UPU Cluj, a decedat în timp ce era de serviciu, la doar 62 de ani.

Dorin Mureșan, fost coordonator, timp de 10 ani, a Unității de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Cluj-Napoca, s-a stins din viață medicul, miercuri, 3 augusr. Acesta avea 62 de ani.

DORIN MURESAN | AGERPRES • Actualizează lumea.

Doliu în lumea medicală! Medicul Dorin Mureșan, fost șef al UPU Cluj, a decedat în timp ce era de serviciu

Dorin Mureșan era medic cu dublă specializare, medicină generală și ATI. Medicul a lucrat până în ultima clipă a vieții în cadrul unității terapie intensivă din cadrul Clinicii Medicală 2.

Mureșan a murit în timp ce era de serviciu în cadrul unității terapie intensivă (ATI) din cadrul Clinicii Medicală 2, după cum a anunțat Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

„Odată cu trecerea în neființă a medicului Dorin Titus Mureșan, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a pierdut un profesionist desăvârșit, iar foștii colegi nu mai au alături un om de excepție.

Medic cu dublă specializare, medicină generală și ATI, Dr. Dorin Mureșan și-a desfășurat activitatea ca medic urgentist și de terapie intensivă, activând până în ultima clipă a vieții în cadrul unității terapie intensivă din cadrul Clinicii Medicală 2.

Timp de 10 ani, între 2002 și 2012 a fost medicul coordonator al Unității de Primiri Urgențe. A efectuat mai multe stagii de pregătire și schimburi de experiență la spitale din străinătate.

Personalul spitalului este alături de familia greu încercată. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!”, transmit colegii doctorului Mureșan.

Dumnezeu să-l odihnească!

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: