Sari la conținut

Doliu în lumea modei! A murit la doar 27 de ani, în urma unei operații banale

tragedie în România
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Nepoată și bunică decedate după ce au mancat pește

Din cuprinsul articolului

Miss Brazilia 2018, Gleycy Correiam, a murit după o intervenție chirurgicală aparent banală. Potrivit preotului familiei sale, tânăra de 27 de ani se afla în comă din 4 aprilie fără a prezenta activitate neurologică.

Gleycy Correia a fost încoronată în 2018 drept Miss Brazilia, avea 27 de ani când a suferit o intervenție chirurgicală pentru extirparea amigdalelor (amigdalectomie), intervenție medicală care s-a complicat și i-a cauzat moartea pe 21 iunie la un spital din orașul Macae.

Potrivit Lidiane Alves Oliveira, preotul familiei Correia, tânăra a avut un stop cardiac pe 4 aprilie și de atunci se află în comă fără a prezenta activitate cerebrală. „Tragedia a fost o lovitură neașteptată pentru familie”, a menționat el.

Tânăra a avut o hemoragie cerebrală

Operația programată pentru tratarea amigdalitei a fost la sfârșitul lunii martie, dar după cinci zile, tânăra a avut o hemoragie cerebrală.

Odată ce familia ei a dat vestea care i-a întristat pe fanii și admiratorii ei, cineva a postat o ilustrație în care Miss Brazilia a fost văzută îmbrățișând credința: „Am luptat o luptă bună, am terminat cursa, mi-am păstrat credința (2 Timotei 4:7-8) ”, se putea citi în descrierea imaginii.

Un alt prieten religios al familiei, adică Jak Abreu a dat asigurări că părinții reginei frumuseții cred că a existat neglijență medicală în timpul operației. Chiar și în presa din Brzilia s-a afirmat că cei dragi tinerei vor începe un proces legal pentru cele întâmplate.

„Dumnezeu a ales această zi pentru a ne lua prinţesa. Ştim că ne va fi foarte dor de ea, dar acum va lumina cerul cu zâmbetul ei. Vă mulțumesc mult tuturor celor care s-au rugat. Domnul să răsplătească fiecare rugăciune de iubire”, a spus pastorul.

După ce a câștigat titlul de Miss Brazilia și-a deschis o afacere în domeniul terapiei cu laser și machiaj permanent, unde clienților li se oferă tatuaje cosmetice pentru a crea aspectul machiajului.

În cele mai recente postări pe Instagram, s-a putut observa că Gleycy a fost antreprenor în mai multe linii de proceduri estetice, deoarece s-a dedicat efectuării machiajului permanent cu tatuaj și elimina, de asemenea, procesele anterioare prin laser.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gleycy Correia PMU (@gleycycorreia)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel