Sari la conținut

Doliu în lumea teatrului din România. A fost găsit mort în propriul apartament

Constantin Bălăceanu Stolnici a decedat
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
Constantin Bălăceanu Stolnici a decedat

Doliu în lumea teatrului din România. Un actor cunoscut a fost găsit fără suflare în locuința ta, după ce, cu o zi în urmă era de negăsit.

Sergiu Marocico a fost implicat luni într-o altercație în familie și a fost căutat apoi lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, scrie Antena 3.

Potrivit sursei menționate, actorul era în divorț cu soția sa, iar anturajul acestuia spune că ar fi avut şi un ordin de interdicție de a se apropia de femeie.

Bărbatul și-ar fi bruscat femeia, după care a fugit, și-a închis telefonul în jurul amiezii şi a dispărut.

Îngrijorată, soția sa a sunat la 112 și a transmis că nu mai știe nimic de el. Ieri seară, polițiștii de la Inspectoratul județului Mureș l-au găsit pe actor inconștient, în apartamentul său.

Citeste si:

Medicii au încercat să îl resusciteze, însă totul a fost în zadar. Toate indiciile susțin ipoteza potrivit căreia actorul şi-ar fi luat viaţa.

Comunicatul IPJ Mureş

„La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia.

Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință.

Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot.

Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat.

Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Totodată, din primele cercetări, nu au fost identificate urme care să indice faptul că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”, se arată în comunicatul IPJ Mureş.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.