Sari la conținut

Doliu în lumea muzicii! A murit unul dintre cei mai mari artiști din istorie. Milioane de români i-au fredonat melodiile

doliu in fotbal
sursa foto arhiva doctorul zilei
doliu

Doliu în lumea muzicii! Un celebru cântăreț s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani. Este vorba despre Maxi Jazz, solistul trupei Faithless. Faithless sunt cunoscuți pentru hituri ca „Insomnia“, „God is a DJ“, „We Come One“.

Doliu în lumea muzicii! Maxi Jazz, cântărețul trupei Faithless, a murit la vârsta de 65 de ani. Cauza decesului nu a fost precizată, potrivit CNN.

„Anunțăm cu inima frântă că Maxi Jazz a murit noaptea trecută. A fost un om care ne-a schimbat viețile în atât de multe feluri. El a dat sensul și mesajul potrivit muzicii noastre. A fost o ființă umană minunată, cu timp pentru toată lumea și cu o înțelepciune care era atât profundă, cât și accesibilă. A fost o onoare și, bineînțeles, o adevărată plăcere să lucrez cu el. A fost un textier strălucit, un DJ, un budist, o prezență scenică magnifică, iubitor de mașini, vorbitor nesfârșit, o persoană frumoasă, o busolă morală și un geniu. Rollo, Sister Bliss x”, a scris partenera sa de scenă pe Facebook.

Faithless este o formație engleză de muzică electronică fondată în 1995, forrmată din Maxi Jazz, Sister Bliss și Rollo. Faithless sunt cunoscuți pentru hituri ca „Insomnia“, „God is a DJ“, „We Come One“

„A fost un textier genial, un DJ, un budist, o prezență scenică magnifică, iubitor de mașini, vorbăreț nesfârșit, om frumos, busolă morală și geniu”, au adăugat foștii colegi de formație.

Clubul de fotbal Crystal Palace, unde Jazz a fost director asociat, „deplânge” moartea ”muzicianului legendar”, pe contul său oficial, şi adaugă că echipa va ieşi pe o piesă Faithless în timpul meciului de Boxing Day, în a doua zi de Crăciun, în semn de omagiu adus acestuia.

Numele real al lui Maxi Jazz este Maxwell Fraser. S-a născut la 14 iunie 1957.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel