vineri, iunie 9, 2023

Presa din România a pierdut unul din cei mai buni jurnaliști, care s-a remarcat cu o carieră impresionantă având o contribuție semnificativă la libertatea presei.

Silvia Pintea este recunoscută pentru contribuția sa în cadrul Studioului Regional TVR Cluj și a postului de radio Radio Cluj.

Anunțul pierderii sale a șocat pe toată lumea. Silvia Pintea a fost unul dintre reporterii curajoși care s-au aflat pe teren în timpul Revoluției din 1989 și a jucat un rol important în deschiderea TVR Cluj în acele momente de cumpănă pentru istoria României, potrivit Stiri pe Surse.

Prima crainică a TVR Cluj după 1989 și totodată o cunoscută scriitoare, s-a stins din viață pe 23 mai 2023.

Aceasta a deținut poziția de redactor-șef la Televiziunea Română, Cluj și a realizat numeroase documentare istorice pentru televiziune. Rudele și colegii se pregătesc să-i ofere un ultim omagiu jurnalistei.

„Colegii săi au subliniat că Silvia Pintea a fost unul dintre reporterii curajoși care s-au aflat pe teren în timpul Revoluției și a jucat un rol important în deschiderea TVR Cluj în acele momente tulburi. Dumnezeu să o odihnească”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private