Sari la conținut

Doliu în presa românească! Toată lumea este în stare de ȘOC! Una dintre cele mai mari jurnaliste ale țării s-a stins din viață

Presa din România a pierdut unul din cei mai buni jurnaliști, care s-a remarcat cu o carieră impresionantă având o contribuție semnificativă la libertatea presei.

Silvia Pintea este recunoscută pentru contribuția sa în cadrul Studioului Regional TVR Cluj și a postului de radio Radio Cluj.

Anunțul pierderii sale a șocat pe toată lumea. Silvia Pintea a fost unul dintre reporterii curajoși care s-au aflat pe teren în timpul Revoluției din 1989 și a jucat un rol important în deschiderea TVR Cluj în acele momente de cumpănă pentru istoria României, potrivit Stiri pe Surse.

Prima crainică a TVR Cluj după 1989 și totodată o cunoscută scriitoare, s-a stins din viață pe 23 mai 2023.

Aceasta a deținut poziția de redactor-șef la Televiziunea Română, Cluj și a realizat numeroase documentare istorice pentru televiziune. Rudele și colegii se pregătesc să-i ofere un ultim omagiu jurnalistei.

„Colegii săi au subliniat că Silvia Pintea a fost unul dintre reporterii curajoși care s-au aflat pe teren în timpul Revoluției și a jucat un rol important în deschiderea TVR Cluj în acele momente tulburi. Dumnezeu să o odihnească”

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel