sâmbătă, iunie 25, 2022

Doliu în trupa Bon Jovi. Fanii trupei rock sunt în stare de șoc! S-a stins din viață un membru fondator al trupei Bon Jovi.

Such, născut în New York, a cântat la bas pentru trupa rock americană în perioada de glorie a anilor 1980.

Alec John Such, basistul și membru fondator al Bon Jovi, a murit. Avea 70 de ani.

Jon Bon Jovi a anunțat duminică moartea lui Such, basistul trupei rock din New Jersey din 1983 până în 1994. Nu au fost disponibile momentan detalii despre când sau cum a murit.

Te-ar mai interesa: Depresie după avort spontan: 5 moduri de a face fa...

„Era un original”, a scris Jon Bon Jovi într-o postare pe Twitter. „Ca membru fondator al Bon Jovi, Alec a fost parte integrantă a formării trupei.”

Jon Bon Jovi, în vârstă de 60 de ani, l-a creditat pe Such pentru aducerea trupei împreună, menționând că era prieten din copilărie cu bateristul Tico Torres și l-a adus pe chitaristul și compozitorul Richie Sambora să vadă trupa cântând. Such cântase într-o trupă numită The Message with Sambora.

Such, născut în Yonkers, New York, a fost o figură veterană pe scena muzicală înfloritoare din New Jersey, care a ajutat la nașterea lui Bon Jovi.

Te-ar mai interesa: Dietă Iulia Albu: Am o singură zi pe săptămână în ...

În calitate de manager al sălii de bal Hunka Bunka din Sayreville, New Jersey, Such l-a rezervat pe Jon Bon Jovi & the Wild Ones înainte de a se alătura trupei compozitorului și cântărețului. A cântat cu Bon Jovi în perioada de glorie a grupului în anii 1980.

Such a părăsit trupa în 1994 și a fost înlocuit la bas de Hugh McDonald. Mai târziu, s-a alăturat trupei pentru introducerea lor în Rock & Roll Hall of Fame în 2018, notează The Guardian.

Te-ar mai interesa: Boala lui Traian Băsescu. Profesorul Ciurea: E o d...

„Când Jon Bon Jovi m-a sunat și mi-a cerut să fac parte din trupa lui în urmă cu mulți ani, mi-am dat seama curând cât de serios era și a avut o viziune la care voia să ne aducă”, a spus Such la introducerea în Hall of Fame. „Și sunt prea fericit că am făcut parte din acea viziune.”

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private