duminică, iunie 4, 2023

Actorul, care a jucat rolul unui ewok în „Întoarcerea lui Jedi” și al unui spiriduș în „Harry Potter și piatra filozofală”, a fost găsit prăbușit în fața gării King’s Cross din Londra, joia trecută după-amiază.

Un actor care a apărut în filmele Star Wars și Harry Potter a murit.

Paul Grant, care a jucat rolul unui ewok în „Întoarcerea lui Jedi” și al unui spiriduș în „Harry Potter și piatra filozofală”, a fost găsit prăbușit în fața gării King’s Cross din Londra joia trecută după-amiază.

Te-ar mai interesa: Medicii trag un semnal de alarmă! Otrava care îți ...

Fiica bărbatului în vârstă de 56 de ani, Sophie Jayne Grant, a confirmat decesul acestuia pentru Sky News, spunând: „Am inima frântă… Nicio fată nu merită ca tatăl ei să fie luat… Era atât de bine cunoscut și iubit [pentru munca sa]. A plecat prea devreme”.

Domnul Grant a fost declarat mort la ora 3.49 în această dimineață, dar fusese declarat în moarte cerebrală înainte, în urma prăbușirii sale.

Actorul avea 1,80 m și se autointitula „regele piticilor”, potrivit sursei.

Un barbat a murit in cabina de vot

Te-ar mai interesa: Pielea uscată și pruritul, semne ale unor probleme...

Doliu pentru fanii Harry Potter

El a jucat unul dintre Ewoks fără nume în filmul Star Wars Return of the Jedi din 1983, împărțind ecranul cu actorii Mark Hamill și Harrison Ford.

De asemenea, Grant a jucat alături de Tom Cruise în Legend (1985), David Bowie în Labyrinth (1986) și Val Kilmer în Willow (1988), și a filmat un rol necreditat în filmul Harry Potter and the Philosopher’s Stone din 2001.

În filmul fantasy Labyrinth al lui Brian Henson, în care a jucat unul dintre membrii Corpului Goblin, Grant a fost, de asemenea, dublura lui Hoggle, care a fost interpretat de Shari Weiser și căruia Brian Henson i-a dat voce.

Te-ar mai interesa: O lingură luată zilnic din acest produs poate redu...

Prietena lui Grant, Maria Dwyer, i-a adus un omagiu actorului, scriind: „Paul a fost dragostea vieții mele. Cel mai amuzant om pe care îl cunosc. Mi-a făcut viața completă. Viața nu va mai fi niciodată la fel fără el”.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din Londra a declarat: „Am fost chemați joi, 16 martie, la ora 14.08, la ora 14.08, la raportarea unui incident în gara St Pancras, Euston Road.

Te-ar mai interesa: Semințele care desfundă vasele de sânge, curăță co...

„Am trimis un echipaj de ambulanță și un medic într-o mașină de intervenție. Am tratat un bărbat la fața locului și l-am dus la spital cu prioritate.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private