sâmbătă, mai 21, 2022

Managerul trupei Maroon 5 a murit la vârsta de 40 de ani, după ce a suferit un infarct. Jordan Feldstein, care este fratele actorului Jonah Hill, avea doar 40 de ani, notează Billboard.com.

Jordan Feldstein a chemat o ambulanță, după ce a avut probleme respiratorii. Până la sosirea paramedicilor, el a suferit un infarct și nu a mai putut să fie salvat, a anunțat familia sa, într-un comunicat.

Te-ar mai interesa: Remedii naturiste pentru diabetul de tip 2...

Jordan Feldstein era cunoscut drept managerul formației Maroon 5, trupă care a concertat și în București, în vara anului trecut. Mai precis, el a manageriat trupa chiar de la înființare, în urmă cu 15 ani, fiind prieten din copilărie cu solistul Adam Levine. Totodată, el a fondat compania Career Artist Management (CAM), ajutând și soliști precum Miguel, Robin Thicke sau Elle King.

Jordan Feldstein s-a aflat, anul trecut, pe locul 96 în clasamentul celor mai puternice 100 persoane din industria muzicală, realizat de revista Billboard. Familia sa a anunțat că va organiza un concert caritabil în memoria sa.

Te-ar mai interesa: Anunț de ultimă oră! OMS ședință de UREGENȚĂ privi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private