Sari la conținut

Doliu uriaș în lumea cinematografiei. Un actor adorat de public a fost găsit mort, într-un hotel

tragedie în România
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Nepoată și bunică decedate după ce au mancat pește

Din cuprinsul articolului

Doliu uriaș în lumea cinematografiei. Un actor adorat de public a fost găsit mort, într-un hotel. Cu siguranță ai râs cândva la glumele sale!

Bob Saget, comediant și actorul, a murit, a confirmat familia sa într-o declarație pentru CNN.

Actorul, în vârstă de 65 de ani, a fost cunoscut publicului pentru rolul său din Full House, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Florida, a anunţat duminică poliţia locală.

„Suntem devastați să confirmăm că iubitul nostru Bob a murit astăzi”, a spus familia Saget în declarația lor.

„El a fost totul pentru noi și vrem să știți cât de mult și-a iubit fanii, cântând live și aducând oameni din toate categoriile sociale împreună prin râs.

Deși ne dorim intimitate în aceste momente, vă invităm să ne fiți alături de în amintirea iubirii și a râsului pe care Bob le-a adus lumii”.

Saget a fost găsit mort într-o cameră de hotel, duminică, la Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes, potrivit unui comunicat al biroului șerifului din Orange County.

Ultimul mesaj al actorului

Cu câteva ore înainte de anunţul morţii sale, actorul scria pe Twitter despre plăcerea pe care o avusese să joace într-un spectacol la Jacksonville.

„Mi-a plăcut spectacolul din seara asta de la @PV_ConcertHall din Jacksonville. Un public entuziast. Mulţumesc din nou lui @RealTimWilkins pentru prima parte. Nu ştiam că am făcut un set de două ore în seara asta. Mă bucur că sunt din nou dependent de rahatul ăsta. Căutaţi pe BobSaget.com întâlnirile mele din 2022″, a scris comediantul.

Poliţia a fost chemată la Ritz-Carlton Orlando „în legătură cu un bărbat inconştient într-o cameră de hotel” şi „bărbatul a fost identificat drept Robert Saget şi declarat decedat la faţa locului”, a scris pe Twitter biroul şerifului comitatului Orange.

„Nu au fost găsite semne ale unui act criminal sau de consum de droguri”, a precizat el.

Bob Saget, 65 de ani, a devenit faimos jucându-l pe Danny Tanner, un tată văduv cu trei fiice, gemenele fiind interpretate de surorile Mary-Kate şi Ashley Olsen, în foiletonul Full House.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel