Sari la conținut

Moartea care a șocat întreaga țară. S-a stins din viață la doar 33 de ani, din senin: ‘Am inima împietrită!’

tragedie în România
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Nepoată și bunică decedate după ce au mancat pește

Moartea care a șocat întreaga țară. Este doliu în lumea afacerilor! Mihaela Galani, patroana unui businees de pantofi, a murit la vârsta de 33 de ani, după ce s-a simțit rău în ultimele zile.

Anunțul a fost făcut de echipa magazinului de încălţăminte Gemelli din Constanţa, care transmite că nu știu când vor reveni. Pe scările din fața magazinului sunt așezate buchete de flori și lumânări.

Moartea care a șocat întreaga țară. ‘Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni’, au transmis reprezentanţii magazinului, potrivit Ziua de Constanța.

Potrivit Ziua de Constanța, Mihaela Galani a absolvit studiile postuniversitare de master în Comunicare și Relații Interculturale în Spațiul European.

Gemelli Shoes este un business de pantofi croiți manual, în România, o afacere care era condusă de Mihaela Galani şi de sora sa, Loredana Romanov.

În acest moment produsele Gemelli se găsesc în Constanța, Brăila, Sibiu, Cluj și Oradea.

‘Am inima împietrită!

Un copil minunat, încercat în scurta sa viață de multe provocări, dar care și-a păstrat mereu bunătatea și optimismul, a plecat în această dimineață la stele…

Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, desteaptă, ambițioasă, blândă, caldă și mereu cu un zâmbet larg pe buze…

Drum lin în Lumină, om frumos!

Știu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu știu ce le-aș putea spune acum părinților tăi…

Chiar nu știu’, a scris jurnalista Monixa Coroiu, corespondentul Antena 3 în Turcia, pe pagina sa de Facebook.

‘Drum lin, Miha! Nu te vom uita niciodată!’

‘Suntem in stare de șoc. Drum lin, Miha! Nu te vom uita niciodată!’

‘Dumnezeu să o ierte! Condoleanțe familiei! O persoană atât de sufletistă și optimistă …Păcat!!’

‘Un înger a plecat și Sigur cerul este mai frumos! Regret mult! Lumină în VEȘNICIE!’

‘Nu-mi vine să cred! Acum va fi lângă Koto, vor fi împreună din nou! Dumnezeu să o odihnească! Sincere condoleanțe familiei!’, sunt alte mesaje transmise de internauți pe rețelele de socializare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel