luni, septembrie 26, 2022

„Domnia regelui Charles al III-lea va fi scurtă. El va fi înlocuit de Prințul Harry”. Cui aparține această afirmație șocantă?

Cel mai celebru profet din secolul al XVI-lea a prezis că regele Carol al III-lea va servi ca șef al Marii Britanii doar pentru o scurtă perioadă. Scrierile lui Michel de Nostredame, cunoscut și sub numele de Nostradamus, sugerează că domnia regelui Charles va fi scurtă și va fi înlocuit de fiul său mai mic, Prințul Harry.

Te-ar mai interesa: DECIZIE ȘOC! Spitalele refuză să opereze dacă nu e...

„Domnia regelui Charles al III-lea va fi scurtă. El va fi înlocuit de Prințul Harry”. Cui aparține această afirmație șocantă?

Mario Reading, un autor și expert de seamă în Nostradamus, a studiat cu atenție scrierile sale și susține că acesta a prezis moartea reginei în poezii criptice scrise în 1555.

„Preambulul este că regina Elisabeta a II-a va muri, în jurul anului 2022, la vârsta de aproximativ nouăzeci și șase de ani, cu cinci ani înainte de termenul de viață al mamei sale”, a spus Reading elucidând catrenele lui Nostradamus, potrivit Irish Mirror.

Autorul a continuat explicând că atunci când Nostradamus a folosit cuvintele „Regele Insulelor”, el a vrut să spună că numeroasele țări ale Commonwealth-ului se vor despărți pe vremea lui Charles ca rege.

Te-ar mai interesa: Ce se va întâmpla cu școlile în această iarnă: Se ...

Vorbind despre domnia regelui Carol, autorul a afirmat:

„Prințul Charles va împlini șaptezeci și patru de ani în 2022, când va prelua tronul, dar resentimentele avute de o anumită parte din populația britanică, în urma divorțului său de Diana, Prințesa de Wales, încă persistă.”

Interpretând scrierile lui Nostradamus, Reading a concluzionat că regele Charles va abdica din cauza vârstei sale și asta va face loc prințului Harry să urce pe tronul britanic. Cuvintele lui Nostradamus, „Un bărbat îl va înlocui pe cel care nu s-a așteptat niciodată să fie rege” se referă la Prințul Harry, potrivit lui Reading.

Te-ar mai interesa: De ce William nu-l poate ierta pe Prințul Harry. M...

„Înseamnă asta că prințul William, care s-ar fi așteptat să-i succedă tatălui său, nu mai este în cărți?”, se întreabă retoric Reading. 

Mai mult, el a declarat: „Asta l-ar face pe rege Henric al IX-lea, în vârstă de doar 38 de ani”.

Anterior, mulți au susținut că Nostradamus a prezis cu exactitate evenimente precum ascensiunea lui Hitler și a Partidului Nazist în Germania și atacul din 11 septembrie asupra World Trade Center.

Te-ar mai interesa: Meghan Markle s-a plâns că familia regală NU a plă...

Ce a mai prezis Nostradamus pentru anul 2022

Nostradamus a mai  prezis câteva lucuri înfricoșătoare pentru acest an!

  • Prezicatorul francez a văzut, în urma cu peste 500 de ani, Războiul climatic”Sub climatul babilonian opus, marea va fi fără vărsare”. Potrivit lui Nostradamus, omenirea se va confrunta cu un război climatic în anul 2022.
  • În același timp, clarvăzătorul a prezis că în anul viitor, resursele Pământului vor fi o raritate.
  • Pagina X-a a secolului III-lea corespunzătoare anului 2022- Migrații: ”Mari calamități de sânge și foame, vor apărea de șapte ori pe malul mării, foamete nesfârșite, locuri capturate, captivitate.” 
  • Din cauza conflictelor armate, Nostradamus a prezis o perioadă de foamete care se va accentua la anul, dar și o migrație în masă.
  • Oamenii vor fugi din calea războiului și vor trece mările, iar cei care supraviețuiesc vor fi întemnițați, potrivit experților care au interpretat aceste versete scrise de clarvăzător.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private