vineri, mai 20, 2022

Donald Trump, declarații șoc: „Conflictul din Ucraina ar putea duce la Al Treilea Război Mondial”.

După ce în urmă cu o lună spunea despre Vladimir Putin că este un „geniu”, fostul președinte al Americii, Donald Trump, se dezice de acesta.

Trump a declarat sâmbătă că situația din Ucraina se va înrăutăți, susținând că președintele rus Vladimir Putin nu va opri războiul.

Te-ar mai interesa: Radiografia la rece a unei realități dure: pandemi...

Donald Trump, declarații șoc: „Conflictul din Ucraina ar putea duce la Al Treilea Război Mondial”

Mai mult, fostul președinte american a declarat în timpul timpul unui miting în statul Carolina de Sud că acest conflict ar putea duce la al Treilea Război Mondial.

„Acest lucru ar putea duce la al treilea război mondial. Văd ce se întâmplă. Pentru că dacă credeți că Putin se va opri, nu e așa, va deveni din ce în ce mai rău. El nu va accepta și nu avem cum să vorbim cu el”, a spus Donald Trump.

Apoi a spus mulțimii „Ați avut pe cineva să vorbească cu el, pe mine”.

În timpul discursului său, fostul președinte a vizat actuala administrație a lui Joe Biden și a reiterat că Putin nu ar fi lansat niciodată un război în timpul mandatului său.

Te-ar mai interesa: Dacă aveți această grupă de sânge, ar trebui să vă...

„Nimeni nu a fost niciodată mai dur cu Rusia decât mine”, a spus Trump.

De când Rusia și-a lansat războiul împotriva Ucrainei pe 24 februarie, peste 2,5 milioane de oameni au fugit în alte țări, iar aproximativ 2 milioane au fost strămutate în interiorul țării, potrivit ANews.

Fostul președinte american a avut o relație bună cu Vladimir Putin

În trecut, Trump a susținut că Putin a ales să invadeze acum și nu în timpul președinției sale pentru că el a avut o relație mai bună cu acesta decât Joe Biden.

Te-ar mai interesa: 19 mai- Ziua Internațională a medicilor de familie...

„L-am cunoscut foarte bine, foarte, foarte bine pe Putin. M-am înțeles bine cu el. Mă plăcea. Și eu l-am plăcut. El este un tip dur, are mult farmec dar și foarte mult orgoliu. Dar apropo, își iubește țara, știți? Își iubește țara!”, a afirmat Trump.

Cel puțin 564 de civili au fost, de asemenea, uciși și 982 au fost răniți în Ucraina, potrivit estimărilor ONU.

În timp ce UE, SUA și alții au impus sancțiuni Moscovei, multe companii și mărci globale au suspendat și operațiunile în Rusia.

Te-ar mai interesa: După 16 ani, fetele nu mai au nevoie de permisiune...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private