luni, octombrie 25, 2021

Când planeta Mercur intră în mers retrograd, urmează o perioadă de evenimente neobișnuite, dar și o serie de blocaje.

Iata ce se poate intampla in perioadele cand Mercur are mers retrograd, potrivit

site-ului de astrologie acvaria.com.

Cele mai dezavantajate zodii de acest mers retrograd al lui Mercur vor fi Gemenii și Fecioarele. Vor resimți intens această perioadă, cu blocaje și piedici.

Însă toate zodiile vor fi afectate de acest tranzit, început pe 23 martie și care se va sfârși pe 14 aprilie. Deplasarile se desfasoara mai greoi, nu ajungeti la o intalnire la momentul stabilit, intarziati, se schimba destinatia in ultima clipa, plecati la o destinatie si ajungeti la alta, calatoriile se amana, se anuleaza, cursele de avion sau de tren au intarzieri; Pot aparea mai multe incidente la drum:

accidente, pana, trafic aglomerat. Evitati calatoriile si deplasarile importante in aceste zile.

Spuneti cuvinte pe care le regretati mai tarziu, va certati fara motiv, nu intelegeti ce vi se spune sau interpretati gresit afirmatiile altora. Spuneti ceva, dar lumea intelege pe dos (sau dv. intelegeti invers ce vi se spune). Apar probleme de comunicare sau perceptie, vi se spune ceva si intelegeti altceva. Nu reusiti sa luati o decizie, va razganditi asupra deciziilor anterioare, acceptati niste conditii ca peste cateva zile sa reveniti asupra alegerii. Nu luati decizii importante in aceste

zile, ne sfătuiește Acvaria.

Memoria va joaca feste, nu va amintiti detalii importante, uitati usor, aveti lapsusuri mari. Vi se spune ceva si in clipa urmatoare ati si uitat. Primiți informatii false, dezinformari, minciuni, date gresite.

Așadar, este o perioadă când ar fi cel mai bine să ne punem pe pauză, să ne gândim la proiecte și să lăsăm acțiunea pentru perioada când Mercur își va relua mersul direct, adică începând cu 14 aprilie.

Ultimele stiri