joi, februarie 2, 2023

Dr. Adina Alberts, acuzații grave: „Doamne, o să spun ceva ce poate o să vă îngrozească/Aceste medicamente noi au fost, pur și simplu, experimentate pe părinții și bunicii noștri internați cu forța în spitale”

Adina Alberts face o serie de acuzații la adresa celor care conduc sistemul medical românesc. Cunoscutul medic estetician susţine că hidroxiclorochina ar fi fost scoasă din farmacii, tocmai pentru că ar avea efecte benefice împotriva coronavirusului.

Te-ar mai interesa: Am colesterol, pot mânca ouă? Răspunsul este cât s...

„Acum un an am luat în serios amenințarea care prefigura o molimă mondială. Am promovat măsuri corecte de protecție. Da, am considerat că suntem în pericol și am îndemnat la purtarea măștii, la dezinfectarea repetată a mâinilor și a suprafețelor, la distanțare și izolare.
Asta până am început să pun cap la cap niște informații care erau lipsite de logică. De ce să scoți din farmacii hidroxiclorochina, dintr-o dată. Cică se descoperise că este cardiotoxică. Ceva nu era în regulă cu afirmația asta…”, a scris Adina Alberts.

Dr. Adina Alberts, acuzații grave: „Doamne, o să spun ceva ce poate o să vă îngrozească/Aceste medicamente noi au fost, pur și simplu, experimentate pe părinții și bunicii noștri internați cu forța în spitale”

Mai departe, cunoscutul medic estetician face o enumerare a medicamentelor care au fost interzise în timpul pandemiei, deși, potrivit specialiștilor, aveau efecte benefice contra coronavirusului. Este vorba de albastru de metilen, de testele rapide Antigen și, nu în cele din urmă, de Ivermectină.
„Sunt zeci de mii de oameni care iau hidroxiclorochină zilnic, de 30-40 de ani. Apoi am început să caut informații despre albastru de metilen. Am scris colegilor din lume, medici, oameni de știință, profesori… Erau mulți care bănuiau că această substanță ar avea efecte benefice contra Sars-Cov2. Unii aveau și studii realizate deja. Apoi am aflat că, deși erau agreați de publicații medicale de renume, studiile lor efectuate pe albastru de metilen nu au fost luate în seamă și nu au fost publicate. Nu mai auzisem niciodată așa ceva.
Apoi am văzut cum sunt utilizate tot felul de medicamente noi pe muribunzii din spitale. Doamne, o să spun ceva ce poate o să vă îngrozească dar este exact ceea ce gândesc.

Aceste substanțe și medicamente noi au fost, pur și simplu, experimentate pe oamenii noștri dragi, pe părinții și bunicii noștri internați cu forța în spitale (vezi legea carantinării).

Au fost mai multe chestiuni aiurea… Până nu am mai putut să rabd. În cele din urmă am decis să mă implic activ. Am promovat intens testele rapide Antigen, pentru că ne dădeau o oarecare independență și puteam, astfel, să ne întoarcem oarecum la o viață normală. Am testat gratuit pe străzi, în aer liber, câteva săptămâni la rând, până m-am infectat și eu. Dar, cel puțin, am reușit să conving autoritățile să utilizeze aceste teste și în spitalele publice, și să ia în considerare rezultatele acestora.
Acum avem Ivermectina ca posibil medicament foarte eficient. Azitromicina are efect antiviral bun, deși este antibiotic. La fel și doxiciclina. Vitamina D3 este foarte utilă, zincul este esențial…Cercetători din toată lumea au făcut multe descoperiri în acest ultim an vizavi de medicamente cunoscute și eficiența lor împotriva covid. Dar sunt blocați peste tot.
Mă intorc la Ivermectină.

Adina Alberts, acuzații grave: Medicii sunt amenințati cu pierderea dreptului de liberă practică dacă prescriu așa ceva.

Păi dacă dreptul de liberă practică nu îți dă voie să salvezi oameni, atunci pentru ce îți mai trebuie… Îmi povestesc oameni îndurerați, că apropriații lor au fost lăsați să moară în spitale pentru că medicii nu le-au dat ivermectină, deși familia reușise să procure medicamentul. Îmi povestesc prieteni farmaciști, că sunt controale zilnice în farmacii. Nu îi interesează nimic altceva pe cei de la ANMDM decât Ivermectina. Să nu care cumva să poată cineva să aibă acces la ea. Asta este DEMENȚĂ.
*
Din surse confidențiale am aflat că, din fericire, sunt mult mai mulți medici care nu au uitat că sunt în primul rând oameni, și care, din resurse proprii, au reușit să își procure ivermectina asumându-și toate riscurile. Dar și-au salvat pacienții. Și încă ceva foarte interesant care poate fi de mare ajutor. Unii ATI-iști, au utilizat Ivermectina chiar pentru tratamentul unor infecții nozocomiale. Cu rezultate foarte bune. Știți bine ce MARI PROBLEME avem noi în România cu aceste infecții intraspitalicești… SE PARE CĂ IVERMECTINA ESTE EFICIENTĂ ÎMPOTRIVĂ INFECȚIILOR NOZOCOMIALE DATE DE STAFILOCOCUL AURIU!”, este mesajul dr. Adina Alberts pe pagna sa de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private