Sari la conținut

Dr. Adina Alberts, demers decisiv: „Asta se numește CRIMĂ!”

Dr. Adina Alberts, demers decisiv: „Asta se numește CRIMĂ!”

Cunoscutul medic estetician este de părere că nu există niciun motiv pentru care se poate denigra Ivermectina. „50 milioane de oameni se tratează anual cu Ivermectină”, precizează medicul. Dr. Adina Alberts a prezentat pe pagina sa de Facebook mai multe argumente conform cărora, Ivermectina este un medicament cu rezultate îmbucurătoare în lupta cu Covid.

Dr. Adina Alberts, demers decisiv: „Asta se numește CRIMĂ!”

Tocmai de aceea, Adina Alberts a demarat o acțiune decisivă pentru avizarea Ivermectinei pentru uz uman, în tratamentul Covid-19.

„Nu avem niciun motiv să denigrăm Ivermectina. Cercetătorii care au descoperit această substanță, au fost laureați cu Premiul Nobel în 2015 pentru descoperirea unui medicament excepțional DE UZ UMAN. “Nu s-ar fi deranjat nimeni” să ofere un astfel de premiu pentru un medicament veterinar!
  • Studiile încheiate până în acest moment arată rezultate îmbucurătoare vizavi de eficiența acestui medicament în lupta cu Covid. Atât în prevenție cât mai ales în tratamentul infecției Covid. Este considerată substanța “salvatoare de vieți”!
  • De două săptămâni se discută intens, în spațiul public, despre această substanță. S-au prezentat nenumărate argumente pro Ivermectină. Este practic lipsită de reacții adverse. Studiile arată că inactivează virusul în 48 de ore…
  • Între timp, aproape 1000 de români au murit în aceste ultime două săptămâni, datorită acestei infecții. Oameni a căror viață ar fi putut fi salvată! Cine este răspunzător pentru aceste vieți pierdute?!
Asta se numește CRIMĂ!
Semnați petiția!”, este mesajul Adinei Alberts.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: