Sari la conținut

Dr. Cezar, despre elementul vital pentru sănătate: E cel mai bun medicament

Dr. Cezar
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Dr. Cezar, despre sanatate

Dr. Cezar, despre elementul vital pentru sănătate! Celebrul medic cardiolog spune care este cel mai bun medicament pentru toți oamenii: „Este atât de ieftin, atât de gratis. Jumătate din industria farma medicală ar dispărea, jumătate din industria alimentară ar trebui să se reorganizeze…”

Cezar Amititeloaie e născut în anul 1981 și e absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, Iași (2006). E medic specialist cardiolog, antreprenor, pasionat de nutriție, sport și psihologie, arată acesta pe siteul drcezar.ro.

Într-o postare pe rețelele sociale, acesta „arată” care e cheia pentru un corp sănătos: „Mișcarea e cel mai bun medicament. Mișcarea activează toate mecanismele, toți neurotransmițătorii, hormonii, vezi lumea altfel, corpul începe să pună în valoare…Mersul pe jos, alergatul, dar mișcarea e cel mai bun medicament. Nu există medicament mai bun decât mișcarea și postul intermitent. Sunt lucruri atât de simple. Dacă oamenii le-ar pune în practică, am rezolva inclusiv problema încălzirii globale”.

Dr. Cezar: mâncăm foarte mult în raport cu nevoile noastre

mancare prea multa
Credit foto: arhiva Doctorul Zieli

„Noi mâncăm foarte mult în raport cu nevoile noastre, noi mâncăm, dar nu digerăm. Mâncăm mult, ne hrănim puțin. Mâncăm mai mult, stricăm mai tare sistemul digestiv. Scade randamentul digestiei din ce în ce mai mult. În momentul digestiei trebuie să mâncăm din ce în ce mai mult ca să compensăm.

Cu două elemente atât de simple, nu mai spun de ieșitul în natură, de evoluție spirituală, de citit, etc. Nu, atât, mișcarea și fasting-ul. Este atât de ieftin, atât de gratis. Jumătate din industria farma medicală ar dispărea, jumătate din industria alimentară ar trebui să se reorganizeze. Eu mănânc jumătate din hrana pe care o consumam la 30 de ani. Aceste acțiuni necesită ieșirea din zona de confort, dar noi căutăm acel confort pentru că avem o durere emoțională și vrem să compensăm cu o friptură sau cu o prăjitură”.

Afinele fac minuni: „Aduc numeroase beneficii organismului!”
Afinele sunt printre cele mai apreciate fructe de pădure, iar consumul frecvent face minuni pentru organism.

„Afinele, suculente și hrănitoare, sunt folosite încă din cele mai vechi timpuri în scopuri terapeutice, deoarece sunt o importantă sursă de fitonutrienți, vitamina C, vitamine din complexul B, vitaminele A și E, vitamina K, fier, calciu, mangan, zinc, fosfor, seleniu și cupru, care aduc numeroase beneficii organismului!” a mai spus specialistul Cezar Amititeloaie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel