Sari la conținut

Lumea medicală este în stare de șoc: s-a stins din viață doctorul cu mâini de aur. O mare tragedie pentru sistemul medical românesc

deces
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
a murit din cauza unuei vitamine

A murit dr. Cioflan Emil Horia, unul dintre cei mai buni medici în Obstetrică-ginecologie din Europa, doctor în Științe Medicale, chirurgie robotică, chirurgie oncologică ginecologică, chirurgie laparoscopică și histeroscopică.

Renumitul doctor Horia Cioflan s-a stins din viață la doar 57 de ani

Comunitatea medicală din România este în doliu după pierderea doctorului Horia Cioflan, medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în științe medicale, cu competențe în chirurgie robotică, chirurgie oncologică ginecologică, chirurgie laparoscopică și histeroscopică la un cunoscut spital din București, anunță romaniatv.net.

Originar din comuna Padeș, județul Gorj, doctorul Cioflan a fost recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni specialiști în obstetrică-ginecologie de pe continent.

Din păcate, potrivit unor informații neconfirmate încă de familie, medicul ar fi suferit un infarct în cabinetul său, iar de atunci, dr. Horia Cioflan s-a aflat în comă, toată lumea sperând într-o minune.

Deși a vindecat și a salvat multe persoane de-a lungul carierei sale, pentru medicul Cioflan, însă, nu s-a mai putut face nimic

Deși a vindecat și a salvat multe persoane de-a lungul carierei sale, pentru medicul Cioflan, însă, nu s-a mai putut face nimic. În aceste momente de profundă tristețe, gândurile și rugăciunile oamenilor sunt îndreptate către familia îndoliată.

Dr. Horia Cioflan
Sursă foto: Sanador

„Vestea tristă primită în acest început de an a fost trecerea la cele veșnice a domnului doctor HORIA CIOFLAN

A fost unul dintre cei mai buni medici ai României, care a salvat sute de mii de pacienţi din situaţii extrem de grave.

Domnul doctor Horia a răspuns tot timpul la solicitarea noastră, mereu dispus să ne ajute de câte ori sunam de aici, din Cloșani pentru cineva, pentru un apropiat, pentru o rudă, auzeam o voce caldă: «Da dragă, să vină mâine la mine, nicio problemă».

Avea o disponibilitate fantastică pentru consăteni și nu numai. A fost un om foarte bun, care iubea oamenii și natura, plin de viață, bun la suflet și veșnic vesel. Așa o să mi-l amintesc mereu pe doctorul Horia Cioflan.

Dumnezeu să-l odihnească!“, transmis pe pagina sa de socializare fostul primar al comunei Padeș, Antonie Serafim.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel