duminică, decembrie 6, 2020
Irina Lungu

Dr. Daniela Cățănaș, medic dermatovenerolog, a dezvăluit în exclusivitate pentru DOCTORUL ZILEI cele mai importante trucuri pe care trebuie să le aplicăm, când este vorba despre cum să ne menținem tinerețea tenului cât mai mult timp.

Medicul a subliniat importanța majoră a unui lucru: prevenția. Foarte mulți oameni fac această greșeală, nu iau în serios factorii care duc la îmbătrânirea timpurie a tenului și se prezintă la medic când este deja târziu.

Dermatologul nu poate repara pielea atunci când este într-o fază înaintată de îmbătrânire. Acesta este un mit, potrivit doamnei doctor Daniela Cățănaș.

Urmăriți emisiunea LiveDoc aici:

Atunci când îmbătrânim, ne îmbătrânesc toate structurile corpului, ne spune medicul. Osul se va micșora, ligamentele se vor relaxa, iar asta înseamnă că toate compartimentele feței ajung să cadă.

Medicul dermatolog Daniela Cățănaș avertizează: Acesta este motivul pentru care trebuie să acționăm cât mai devreme. Încă de la 25 de ani, este indicat să începem cu un tratament cosmetic ușor.

După 30 de ani, putem plusa cu tratamentele, dar este vital în a ne supraveghea continuu stilul de viață, care se vede imediat la nivelul tenului nostru.

Toate sfaturile prețioase ale medicului dermatolog le veți descoperi în emisiunea LiveDoc.

Parteneri