Sari la conținut

Dr. Faur: Vaccinul natural care „ucide” gripa. La primele semen ale bolii, încercați să…

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Virginia Faur

Dr. Faur: Vaccin natural. După o pandemie grea, cu multe restricții și izolări la domiciliu, în plin sezon al virozelor, specialiştii atrag atenția asupra vaccinării antigripale făcute la timp.

Pe de altă parte, există un vaccin natural extrem de eficient.

Dr. Virginia Faur, fon­datoare a Laboratoarelor Favisan, este cunoscută în România, și nu numai, pentru medicamentele naturiste pe care le-a inventat.

Dr. Faur: remediu natural care „ucide” gripa

Reputatul cercetător și inventator de medicamente din Banat recomandă pentru întărirea imunităţii consumul alimentelor ce au conţinut mare de Vitamina C, ca fiind cel mai bun remediu natural în lupta cu răceala.

În acest sens, Virginia Faur are şi o reţetă pentru un „vaccin” natural extrem de eficient.

„Din cauza imunităţii scăzute şi a unui regim alimentar sărac în substanţe nutritive, vindecarea unei simple răceli se face tot mai greu. La primele semne ale bolii, încercaţi să vă preparaţi următorul remediu natural.

Vaccin natural: mod de realizare

Ingrediente:

  • 1 lămâie,
  • 1 portocală,
  • 1 kiwi,
  • 1 linguriţă pulbere ghimbir,
  • 3 căţei de usturoi,
  • 1 lingură miere (opţional).

„Mierea se adaugă la sfârşit. Beţi soluţia ce rezultă imediat. Spre deosebire de alte produse antigripale, vaccinul natural nu conţine zahăr şi îndulcitori artificiali, dar este bogat în vitamina C şi este uşor de absorbit şi asimilat”, spune dr. Virginia Faur.

În organismul uman, vitamina C are două mari funcţii:

  • întărirea imunităţii
  • echilibrarea psihicului

Dr. Faur atrage atenția că vitamina C este vitamina vieţii şi a longevităţii, un antibiotic şi interferon natural, care este antihistaminic, antialergic, antiinflamator. Este o armă împotriva tuturor bolilor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel