joi, mai 26, 2022

Dr. Lucian Duță, semnal de alarmă: „În România, nu este acreditat transplantul de ficat la copii. Apărați-vă copiii!”

Chirurgul Lucian Duță, fostul preşedinte al Casei Naţionale de Sănatate (CNAS), atrage atenția că hepatita misterioasă care afectează copiii din întreaga lume nu poate fi imputată niciunui virus cunoscut.

„În mai multe de 10% dintre cazuri este nevoie de transplant hepatic”, a transmis medicul într-o postare pe Facebook, amintind, în același timp că, în prezent, în România nu este acreditat transplantul de ficat la copii.

Te-ar mai interesa: Studiu: Testele genetice pot reduce riscul afecțiu...

Dr. Lucian Duță, semnal de alarmă: „În România, nu este acreditat transplantul de ficat la copii. Apărați-vă copiii!

Cu această ocazie, medicul Lucian Duță atrage trage un semnal de alarmă în direcția părinților, pentru conștientizarea pericolului urgent.

„Păziți-vă îngerii!

A apărut o nouă formă de hepatită care afectează copiii și nu poate fi imputabilă nici unui virus cunoscut. În 10% din cazuri este nevoie de transplant hepatic în urma căruia acești copii devin invalizi pentru toată viața.

În România, azi când scriu aceste rânduri, nu este acreditat transplantul de ficat la copii. Deci nu se poate face.La Chișinău, da!

Foarte curând unii vom intra în panică și nimeni nu va răspunde la întrebarea logică: ce facem cu copiii noștri!?

Te-ar mai interesa: Măsurarea glicemiei, primul pas în depistarea la t...

Asta în timp ce România se scufundă în mocirla imposturii și a trădării produsă de alianța dintre politicieni cu turbanul în cap și statul securistic format din vârfurile serviciilor secrete și ale așa zisului sistem de justiție. Acești oameni mici ne-au vândut și ne-au trădat cu consecințe incalculabile pentru viitor.

În meschinăria lor slugarnică ei chiar cred că vor scăpa.

Te-ar mai interesa: Dieta keto: 5 alimente SĂNĂTOASE care ar putea împ...

Apărați-vă copiii!”, a scris medicul Lucian Duță.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private