luni, aprilie 19, 2021

O complicație înfricoșătoare a gripei. Medicul pediatru Mihai Craiu atrage atenția asupra consecințelor refuzului vaccinării antigripale. Un filmuleț pe care l-a primit pe pagina Spitalul Virtual pentru Copii arată o complicație

înfricoșătoare a gripei. 

”Numită BACM (Benign Accute Childhood Myositis) este a afectiune înfricoșătoare pentru orice părinte care iși vede copilul anterior sănatos că nu mai poate merge. Face gripă si nu mai merge! Este impresionant DAR din fericire, trecător. Acesti copii îsi revin.

Acesta este unul din multele motive pentru care ar trebui să vă vaccinati antigripal. Eu m-am vaccinat si mi-am vaccinat si singurul copil.

UPDATE – pentru diverși alienați cu viziuni antivaccinale nu mai poate fi facut nimic. Sunt convinși, la modul fanatic, de teoriile conspirației pe

care le recită continuu ca răspuns la orice argument privind sănătatea publică si vaccinarea. De aceea vă rog să nu mai polemizați cu un limbaj nepotrivit. Aberațiile si limbajul licențios vor fi indepărtate automat.
Conform datelor din literatură pacienții cu miozită benigna (BACM) se vindecă fără nici o problemă reziduală,” se arată în postarea publicată pe facebook de dr. Mihai Craiu.

 

Ultimele stiri

Parteneri