Sari la conținut

Dr. Mihail Pautov: Asta văd rușii la TV. Se vorbește despre cum Rusia salvează refugiații ucrainieni loviți de teroriști

Dr. Mihail Pautov, despre cancerul de colon
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Dr. Mihail Pautov, despre cancerul de colon

Dr. Mihail Pautov a transmis un mesaj tulburător în contextul situației actuale din Ucraina. Medicul spune că trebuie să că trebuie impuse cele mai aspre sanctiuni impotirva Rusiei si a oligarhilor lor.

„De mic ma consider rus. M-am nascut in fostul URSS – la Chisinau; Mama este 100% ucraineanca, tata este rus. Sunt vorbitor nativ de liba rusa, am urmarit de mic canale rusesti, am vorbit rusa cu prietenii, vorbim rusa acasa.

Am rude si multi prieteni si colegi chirurgi in Odesa si Kiev. Tin legatura cu ei. Au bagajele facute, subsolul pregatit pentru adapost. Nimeni nu intelege nimic. Noaptea nu prea se doarme, se aud focuri si avioane. Nu la granita, ci in Odesa si Kiev. Le este frica tuturor. Le-am oferit adapost si sprijin oricand au nevoie, din pacate insa acum nu mai pot parasi tara – nu o sa ii lase.

In realitate, rusii si ucrainienii sunt si se simti infratiti ca popoare

Ce se intampla acum este de neinteles, nici pentru rusi si nici pentru ucrainieni. Un popor fricos si oligofren (rus) care isi ataca proprii frati care nu inteleg nimic. Sper ca acest popor sa se trezeasca cat de curand si sa sugrume aceasta dementa din interior.

Cand ma uit la televiziunea nationala din Rusia, 1TV ( pervii canal) mi se face rusine de faptul ca ma consider rus. Se vorbeste despre cum Rusia salveaza refugiatii ucrainieni loviti de teroristi, despre cum armata rebela din Ucraina ataca avioanele pacii de deasupra Kievului, ajutoare umanitare si chiar si interviuri cu ucrainieni care sustin ca ii asteapta la rusi sa ii salveze. Asta vad rusii la TV.

Ce trebuie facut? De evitat un conflict militar major dar impuse cele mai aspre sanctiuni impotirva Rusiei si a oligarhilor lor. Esti rus? papa! De unde esti, din Rusia? Nu e voie, pleaca.
Vor suferi rusii? categori da. Exclusi de peste tot si din toate.

Merita asta? categoric da, toti, pentru ca au tinut la san si au sprijinit un dictator dement, un caz psihiatric paranoid ajuns la conducerea celei a 2a putere militara din lume.
🙏🏻🇺🇦

*poza este din 2015,” a scris dr. Mihail Pautov pe Facebook.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: