Sari la conținut

Dr. Mircea Beuran: Ai nevoie sa mananci această proteină! Cea mai bună carne este ASTA

Prof. dr. Mircea Beuran
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Prof. Mircea Beuran

Dr. Mircea Beuran a vorbit pentru România TV despre o afecțiune care se acutizează primăvara. În plus, medicul a dezvăluit care sunt primele semne ale cancerului.

„Ulcerul este o boala clinic. Incepi cu durerile care sunt legate de masa. Deci unul ulceros la nivel de duoden il doare si stie ca durerea este de la ulcer, manaca si se liniștește.

Un ulceros care este pe stomac il doare, mananca de foama dupa care varsa pentru ca alimentul ii da durerea si mai mare se secreta acid clorhidric, care irita ulceratia.

Ii recunoastem pe unii de ceilalți, ulcerosul gastric este un tip slab. Ulcerosul de duoden este gras pentru ca durandu l mananca intruna”, a explicat doctorul Mircea Beuran la România TV.

„O alta categorie de suferință este legată de faptul ca pacientul in afara de faptul ca are dureri, are greață senzația lui de foame se transforma in neputința de a duce bolul mai departe.

Stomacul întoarce mancarea, poti sa ai in gastrite deudonite, bacteria cautata pentru ca întreține un proces de inflamatie premergator apariției cancerului fie de stomac, fie de duoden.

Poti sa ai o suferinta in care incepi sa scazi in greutate. N-ai dureri, dar nu mai similiezi, nu ai randament la munca nu mai poti sa te concretrezi, poate sa fie un cancer gastric, de pancreas, de colon se pot lega cu tulburări de tranzit”, a explicat Mircea Beuran.

Ne-au invadat alimentele care sunt industrializate si confectionate

Medicul spune că alimentaţia sanatoasa trebuie sa fie un aliat al sanatatii. „Lucrul acesta trebuie sa-l deducem din următoarele lucruri: ce s-a intamplat in alimentatia noastra traditionala?

Pai in primul rand, ne-au invadat alimentele care sunt industrializate si confectionate in regimul fast-food. MC-urile, fast-food-urile, mancarea conservata, aditivii din mancare”, mai spune medicul.

În plus, profesorul Mircea Beuran transmite că oamenii trebuie să mănânce din toate alimentele, inclusiv carne.

„Nu sunt de parerea celor care mediaza sa mananci sau sa nu mananci carne. Ai nevoie sa mananci aceasta proteina.

Carnea de pasare este recunoscuta ca este buna, acuma daca judecam ca procentul cel mai mare de carne de pasare sau de porc sau de vita provine din zone industriale unde aceste animale sau pasari mananca concentarte, primesc antibiotice, sunt vaccinate, au hormoni de crestere. (…) Cea mai bună carne este cea de la animale crescute în gospodărie”, mai spune Mircea Beuran.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: