Sari la conținut

Dr. Radu Țîncu, infectat cu COVID-19. Dana Budeanu i-a transmis un mesaj tranșant

Dr. Radu Țîncu, infectat cu COVID-19. Medicul a făcut dezvăluirea în cadrul emisiunii Subiectiv, de la Antena 3!

Radu Țîncu se află în carantină, acasă, după ce a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2. Pentru că Dana Budeanu era prezentă în platotul emisiunii, i-a transmis un mesaj tăios medicului.

Radu Țincu: Tocmai acum sunt în boală, sunt în carantină.

Răzvan Dumitrescu: Dar sunteți vaccinat?

Radu Țincu: Sunt vaccinat, sigur.

Răzvan Dumitrescu: Aveți și booster?

Radu Țincu: Am și booster. Doar că sunt într-o stare foarte bună, am o stare de spirit foarte bună.

Răzvan Dumitrescu: Văd! Și mă bucur!

Răzvan Dumitrescu: E vorba de certificatul aceasta care ar opri transmiterea. E clar că, dacă și un vaccinat, chiar dacă nu ajunge în spital, se simte perfect, nu are o problemă, pentru că e vaccinat, ar putea să transmită, dacă nu s-ar carantina la testul pozitiv. Dar, dvs., fiind medic, sigur că vă și testați și ați aflat că aveți. Poate că dacă erați un simplu cetățean, neavând niciun simptom, nu v-ați fi testat, și cu certificatul acela intrați peste tot.

Radu Țincu: Sunt de acord…

Dana Budeanu: Și să mă îmbolnăviți și pe mine, de exemplu.

Radu Țincu: Da, sigur…(râzînd) E o discuție…

Dana Budeanu: Ne întâlneam întâmplător și mă îmbolnăveați…

Dr. Radu Țincu a povestit pentru Antena 3 cum a aflat că este infectat cu SARS-CoV-2:

“M-am testat antigen pentru că aveam simptome, eram puțin răgușit și nas înfundat. Astăzi am aflat că am COVID. Am fost de gardă azi noapte și de dimineață m-am testat”.

Dana Budeanu

Ce spune Dana Budeanu despre pandemie

Un sondaj INSCOP arată că 65% din români sunt de părere că pandemia COVID-19 a fost provocată de elitele globale pentru a impune controlul asupra lumii.

Prezentă la Antena 3, Dana Budeanu a explicat de ce s-a ajuns aici: “Se va trece la un alt experiment la care eu sunt convinsă că populaţia se va supune, la fel”.

Pentru că mulți cetățeni sunt de părere că pandemia a fost provocată elitele globale pentru a impune controlul asupra lumii, iar peste un sfert cred că există un plan la nivel global pentru implantarea de cipuri prin vaccinare, se arată într-un sondaj realizat de INSCOP.

În momentul în care a fost întrebată cum s-a ajuns la astfel de percepții, Dana Budeanu a răspuns:

„Nu este de vină nimeni. În general pentru ceea ce s-a întâmplat în ultimii doi ani şi, în general, pentru ceea ce se întâmplă în ultimii 10 ani vinovată este populația care se supune.

Am trăit acest experiment, mascaradă cum îi spun eu, care s-a desfăşurat diferit, în Australia într-un fel, în Florida, Suedia, în Marea Britanie într-un fel.

Toate aceste teste prin care populaţia a trecut în ultimii doi ani. Mascarada din ultimii doi ani a fost acest experiment prin care populația a trecut aşa cum ştim astăzi.

„Şi se va trece la un alt experiment”

Dacă populaţia nu s-ar fi supus nicăieri experimentul s-ar fi terminat mult mai repede.

Acum se termină pentru că asta a fost gradul de suportabilitate, populaţia nu mai suportă în prea multe locuri. Şi se va trece la un alt experiment la care eu sunt convinsă că populaţia se va supune, la fel.

„Unde au fost cei 65% în 2021 când toate abuzurile s-au desfășurat la maximum?”

Unde au fost cei 65% din populaţia care astăzi, conform sondajului, ştie clar că a fost o mascaradă pusă la cale de şefii la lume? Unde a fost în 2020? În casă încuiată? Unde au fost în 2021 când toate abuzurile s-au desfășurat la maximum încălcând toate drepturile şi Constituția. Eu ştiu unde am fost.

Domnul Răzvan Dumitrescu a fost aici pentru voi cu absolut toate opiniile oamenilor de știință, cu toate studiile. Ați fost aici doi ani în fiecare zi şi nu a contat”, a spus Dana Budeanu, în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel