miercuri, septembrie 28, 2022

Limba este cel mai vizibil organ intern cu o rată metabolică foarte mare, cel mai înalt strat epitelial fiind înlocuit la fiecare câteva zile. Această rată metabolică ridicată, împreună cu țesutul foarte vascularizat, permite malnutriției și stărilor patologice să apară rapid, rezultând o schimbare rapidă a culorii limbii. Acesta este motivul pentru care ori de câte ori răciți sau aveți o gripa, limba vi se face albă.

Te-ar mai interesa: Dana Budeanu a rezolvat problema facturilor mari p...

Lipsa substanțelor nutritive, cum ar fi vitamina B, C, zinc și fier, toate provoacă oxidare sau o modificare a celulelor. Celulele gustative se vor schimba, iar pacienții vor raporta un „gust metalic”, ceea ce înseamnă că ceva nu este în regulă. O interogare suplimentară poate duce la o varietate de condiții.

Deci, ce înseamnă asta? Înseamnă că orice se întâmplă în gura ta este doar un simptom al ceea ce se întâmplă în restul corpului tău. De exemplu, aruncă o privire la limba ta. Ce culoare este? Are un strat de acoperire? Învelișul este gros sau subțire? Ai răcit vreodată? Sau mergeți la un program de detoxifiere? Vei observa că limba ta devine albă, deoarece toxinele sunt eliberate pe tot corpul. Dacă limba dvs. este gălbuie sau galben-verzui, este de obicei un semn al problemelor ficatului-vezicii biliare. Dacă culoarea este cenușie sau maro cenușiu, pot fi probleme cu stomacul sau intestinele, dacă vârful limbii este roșu, puteți avea probleme cu inima sau tiroida.

Te-ar mai interesa: Un virus extrem de comun ar putea ucide cancerul. ...

Cu cât acoperirea este mai groasă, cu atât ați avut mai mult această problemă. Dacă părțile laterale ale limbii sunt asfaltate, aveți deficiențe minerale și dacă partea superioară a limbii este crăpată, ar putea fi cauzată de deficiențe de vitamine. Așadar, doar uitându-te la limba ta, poți afla multe despre sănătatea ta.

O limbă sănătoasă ar trebui să fie vibrantă; roșu pal, aspect proaspăt ar trebui să arate „viu”, nu plictisitor. Corpul trebuie să fie suplu, nu rigid, fără fisuri și ușor umed. Un strat ușor alb ar trebui să fie subțire și ușor mai gros pe rădăcină.

Te-ar mai interesa: Cum menții sănătatea oaselor și a dinților: Îți ia...

Această acoperire face parte din procesul digestiv

Dacă nu există probleme medicale care să excludă tratamentul, o metodă eficientă de a începe din nou pe drumul spre sănătate ar fi să beți mai multă apă. Majoritatea oamenilor sunt deshidratați și ar trebui să bea 8-10 pahare de apă în fiecare zi. Cu cât bei mai multă apă, cu atât te vei simți mai bine. Deci, bea mult la fiecare masă. Odată ce ați ajuns aproape de acest obiectiv, va exista o diferență în starea dumneavoastră generală de sănătate. În acel moment, s-ar putea începe o simplă curățare generală.

Te-ar mai interesa: Atenție! Noi modificări la calculul facturilor de ...

O cură de detoxifiere a ficatului care ajută și la curățarea limbii

  • 2 linguri de ulei de măsline presat la rece
  • Sucul de la 2 lămâi mici sau una mare
  • 1 sau 2 grapefruit, suc
  • 1 până la 4 căței de usturoi
  • Un strop de piper Cayenne

Puneți toate ingredientele într-un blender până se amestecă bine, apoi beți. Acesta ar trebui să fie urmat de un pahar de ceai de plante sau apă. Toate băuturile cu cofeină trebuie oprite în acest timp. O dietă benefică procesului de curățare ar fi una compusă în principal din legume.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private