Sari la conținut

Dr. Virginia Faur: Oameni consumă alimente nocive sănătăţii, iar toxinele pot duce la apariţia bolilor cronice

Alimente nocive sănătăţii.Toxinele, adică deşeurile, încetinesc ritmul normal de funcţionare a organismului,. Potrivit dr. Virginia Faur, cunoscută pentru medicamentele naturiste pe care le-a inventat,  pot chiar deregla metabolismul în aşa hal, că pot duce la apariţia bolilor cronice.

Doctor şi cercetător ştinţific, Virgina Faur susţine că, de foarte multe ori, oameni consumă alimente nocive sănătăţii. Mai mult, foarte puţine persoane dau importanţa cuvenită detoxifierii, deparazitării organismului.

„Sunt cele mai importante aspecte atunci când este vorba de menţinerea tinereţii şi frumuseţii. Nu ţin cont de faptul că murdăria interioară este mai groaznică decât cea exterioară. De aceea cei ce-şi spală numai exteriorul rămân cu interiorul în mocirlă. Mai mult, toxinele (adică deşeurile) încetinesc ritmul normal de funcţionare a organismului, pot chiar deregla metabolismul în aşa hal, că pot duce la apariţia bolilor cronice”, explică dr.Virginia Faur.

Citeste si:

Medicul Virginia Faur, cercetător din domeniul farmaceutic și inventator de medicamente, recomandă o rețetă proprie şi la îndemâna oricui pentru detoxifierea corpului şi alungarea efectelor.

“Corpul înghite chimicale la tot pasul. Soluţia? Să lucrezi permanent la dezintoxicarea organismului tău. Există numeroase metode; multe le-am descris detaliat în cărţile mele. Una dintre ele, extrem de simplă şi eficientă, este cea cu orez şi se face timp de 10 zile“, spune Faur.

Reţeata oferită de cercetătoarea din Banat este:

  • 10 linguri boabe de orez
  • 1 linguriţă scorţişoară
  • 1 litru apă fiartă

Mod de preparare:

Fierbeţi apa şi turnaţi-o într-un borcan. Adăugaţi cele 10 linguri de orez şi scorţişoara. Se închide borcanul ermetic. Se lasă să se răcească şi se pune în frigider până dimineaţa. Timp de 10 zile se consumă 1 lingură de orez dimineaţa pe stomacul gol. După ce veţi consuma orezul, nu aveţi voie să mâncaţi nimic 2 ore.

Această detoxifiere poate fi repetată o dată la 3 luni.

Beneficii

După tratament vă veţi simţi mai tineri şi mai sănătoşi. Aplicând metoda, intestinele, vasele de sânge şi alte părţi ale corpului sunt curăţate de otrăvuri, toxine, metale grele, deşeuri metabolice.

Curăţarea cu orez permite normalizarea metabolismului şi reglarea greutăţii. Consumaţi la micul dejun un pumn de orez crud şi veţi elibera toţi paraziţii din intestin. Nimic nu este mai eficace, dar trebuie să mestecaţi fiecare îmbucătură de 100 de ori.

Care este secretul acestei detoxifieri?

Secretul constă în sămânţa de orez care are o structură de cristal. Când seminţele stau în apă, amidonul este îndepărtat. Orezul se digeră în intestin şi acţionează ca un aspirator de toxine, potrivit adevărul.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.