sâmbătă, septembrie 24, 2022

Dr. Vlad Braga, bolnav de Covid după două luni de la vaccin: „Vaccinul te protejează de o formă severă a bolii!”

Vlad Braga, medic specialist Chirurgie generală, a povestit pe platforma Ro Vaccinare că vaccinul l-a scăpat de o formă severă a bolii. Deși s-a imunizat complet anti-covid, s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 la două luni după imunizare.

Dr. Vlad Braga, bolnav de Covid după două luni de la vaccin

„Vaccinul te protejează de o formă severă a bolii! La 2 luni după ce m-am vaccinat cu serul produs de PfizerBioNTech, m-am infectat cu virusul SARS-CoV2. Am ales să mă vaccinez ca să îmi protejez mai mult familia și m-a ferit să nu fac o formă severă. Precum au arătat și studiile, vaccinul nu ne protejează neapărat împotriva infectării, dar mai degrabă ne protejează să nu facem o formă severă a bolii”, a declarat medicul Vlad Braga.

Te-ar mai interesa: Fructele care se coc toamna târziu. Mihaela Bilic:...

Dr. Vlad Braga: „Trei zile au durat simptomele, iar în a șaptea zi, testul era negativ”

Primele semne care i-au dat de gândit au fost durerile de cap şi lipsa gustului cafelei.

„Într-o dimineață m-am trezit cu o durere de cap și în aceeași zi nu am mai simțit același gust al cafelei. Am zis să fac un test rapid de antigen, iar rezultatul a fost pozitiv. Am intrat în carantină 14 zile, izolându-mă de familie. Am luat decizia asta ca să fie bine pentru ei, dar a fost dificil să îmi văd soția și băiețelul de un an doar pe telefon. Nu se compară.

Doar 3 zile au durat simptomele în care am avut dureri de cap și nu am avut gust și miros. În a șaptea zi am făcut un test COVID-19 și a ieșit negativ. După cele 14 zile necesare, am ieșit din izolare, iar în dimineața următoare mi-am început activitatea la centrul de vaccinare.

Te-ar mai interesa: Un medic trage semnalul de alarmă: „Este bine să f...

Am zis să încerc să ajut cât pot, să pun umăr la umăr, să treacă această perioadă grea, plină de încercări”  a declarat dr. Vlad Braga, potrivit Ro Vaccinare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private