duminică, octombrie 17, 2021

Dr. Vlad Braga, bolnav de Covid după două luni de la vaccin: „Vaccinul te protejează de o formă severă a bolii!”

Vlad Braga, medic specialist Chirurgie generală, a povestit pe platforma Ro Vaccinare că

vaccinul l-a scăpat de o formă severă a bolii. Deși s-a imunizat complet anti-covid, s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 la două luni după imunizare.

Dr. Vlad Braga, bolnav de Covid după două luni de la vaccin

„Vaccinul te protejează de o formă severă a bolii! La 2 luni după ce m-am vaccinat cu serul produs de PfizerBioNTech, m-am infectat cu virusul SARS-CoV2. Am ales să mă vaccinez ca să îmi protejez mai mult familia și m-a ferit să nu fac o formă severă. Precum au arătat și studiile, vaccinul nu ne protejează neapărat împotriva infectării, dar mai degrabă ne protejează să nu facem o formă

severă a bolii”, a declarat medicul Vlad Braga.

Dr. Vlad Braga: „Trei zile au durat simptomele, iar în a șaptea zi, testul era negativ”

Primele semne care i-au dat de gândit au fost durerile de cap şi lipsa gustului cafelei.

„Într-o dimineață m-am trezit cu o durere de cap și în aceeași zi nu am mai simțit același gust al cafelei. Am zis să fac un test rapid de antigen, iar rezultatul a fost pozitiv. Am intrat în carantină 14 zile, izolându-mă de familie. Am luat decizia asta ca să fie bine pentru ei, dar a fost dificil să îmi văd soția și băiețelul de un an doar pe telefon.

Nu se compară.

Doar 3 zile au durat simptomele în care am avut dureri de cap și nu am avut gust și miros. În a șaptea zi am făcut un test COVID-19 și a ieșit negativ. După cele 14 zile necesare, am ieșit din izolare, iar în dimineața următoare mi-am început activitatea la centrul de vaccinare.

Am zis să încerc să ajut cât pot, să pun umăr la umăr, să treacă această perioadă grea, plină de încercări”  a declarat dr. Vlad Braga, potrivit Ro Vaccinare.

Ultimele stiri