vineri, iunie 9, 2023

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, momente de cumpănă. Fiul lor a trecut printr-o operație chirurgicală complicată: „A fost cel mai greu moment din viața mea!”

Momente extrem de dificile pentru Dana Nălbaru și Dragoș Bucur. În urmă cu o lună, fiul lor, Kadri, a suferit o operație complicată. Cei doi nu au dorit să dezvăluie și motivul din spatele intervenției chirurgicale a băiețelului lor, însă au povestit că au trecut prin clipe dificile.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au ales să vorbească despre acest moment copleșitor din viața lor pentru a veni în sprijinul familiilor care trec prin situații similare.

Dana Nălbaru, momente dificile cu băiețelul ei: „Am aflat că trebuie să intre în operație la 5 dimineața”

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, momente de cumpănă. Fiul lor a trecut printr-o operație chirurgicală complicată

Când Kadri a fost internat la „Grigore Alexandrescu”, părinții au beneficiat de sprijinul personalului săritor și empatic de la „Casa Ronald”. Din păcate, multă lume nu știe despre existența acestui loc în care familiile sunt ajutate să rămână împreună pe perioada spitalizării, absolut gratuit.

Din fericire, operația a fost una reușită, iar Dana Nălbaru a împărtășit vestea minunată urmăritorilor săi, pe contul de Instagram.

„În urmă cu o lună și jumătate Kadri a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. A fost cel mai greu moment din viața mea și încă nu mă pot gândi la toate detaliile acelui moment fără să plâng. Am filmat împreună cu Dragoș în Casa Ronald și vreau să le mulțumesc încă o dată celor de acolo pentru sprijinul oferit în acele clipe grele.”

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au povestit spaima prin care au trecut când au ajuns cu fiul lor la spital și au aflat că trebuie să fie operat de urgență. Din cauza pandemiei, doar unul dintre părinți a putut intra cu micuțul în unitatea spitalicească. Dana Nălbaru a fost nevoită să aștepte diagnosticul fiul ei, în mașină.

„Am ajuns în spital și am aflat dimineața, pe la ora 05:00 că băiețelul nostru trebuie să intre în operație. Nu ai timp să te pregătești pentru nimic. Pandemia asta a îngreunat reglementările interne și odată intrat în spital, acolo rămâi.”, a declarat Dragoș Bucur.

„Pentru mine, cel puțin, a fost un moment în care nu am știut încotro să mă duc. În momentul acela am fost complet pierdută. Nu am putut intra amândoi. A trebui să intre unul singur. Eu am așteptat diagnosticul în mașină”, a adăugat Dana Nălbaru.

Casele Ronald McDonald ajută părinții și copiii în depășirea traumei îmbolnăvirii

„Sentimentul de neputință pe care îl ai atunci când copilul tău este bolnav nu poate fi descris în cuvinte. Uiți de tot, uiți de tine, vrei să faci orice doar pentru a-l ajuta și a-l face să se simtă în siguranță. Este o vulnerabilitate inimaginabilă cu care, din păcate, multe familii se confruntă zilnic. Anual mii de copii se îmbolnăvesc, iar părinții lor au nevoie de sprijin pentru a le fi alături și pentru a avea putere să îi ajute.

Casele Ronald McDonald există pentru aceste familii. Casele departe de casă asigură familiilor șansa de a rămâne împreună atunci când copilul e internat în spital pentru tratamente îndelungate. Aici părinții se pot se pot odihni, primesc mese calde zilnice și tot sprijinul, pentru ca singura lor grijă să rămână sănătatea copiilor”, se arată într-un comunicat al Fundației pentru Copii Ronald McDonald.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private