miercuri, iunie 3, 2020

Live Doc a găzduit în studioul său un expert în arta consumului de băuturi alcoolice, Dragoș Vărșăndan și ne-a dezvăluit cele mai importante lucruri legate de alcool și de modul corect de a-l consuma. Nu cădea în capcana emoțiilor, a abundenței sau a rabatului la calitate

Expertul atrage atenția că multe persoane uită un lucru deosebit de important: alcoolul este un aliment. Și încă unul încărcat caloric, așadar trebuie să îl tratăm ca atare.

Citește și:

În primul rând, trebuie menționat din start că persoanele cu diferite afecțiuni nu au voie să consume alcool. Orice problemă de sănătate aveți, trebuie să cereți sfatul medicului înainte de a savura chiar și un singur pahar de șampanie în noaptea de Anul Nou.

Așadar acum ne referim doar la persoanele sănătoase, care în perioada Sărbătorilor merg la prieteni, la rude sau la petreceri. Ce ne învață expertul în băuturi alcoolice pentru a putea trece cu bine peste sezonul petrecerilor.

Citește și:

Cel mai important lucru este, evident, măsura. Ca în oricare altă circumstanță, abuzul unui produs vine la pachet cu o sumedenie de complicații. Din punctul de vedere al unui expert, cel mai bine ar fi să evităm băuturile dulci. Să alegem vinul sec și să avem grijă la calitatea băuturii. Decât mult și prost, mult mai bine un pahar cu un produs de calitate, pe care să îl savurăm cu bucurie.

Citește și:

Găsiți sfaturile lui Dragoș Vărșăndan în emisiunea LiveDoc pe Facebook și Youtube.

Parteneri