Sari la conținut

Dramă de neimaginat. În timp ce își făcea analizele pentru sarcină, iubita cântăreață de muzică populară a aflat că are cancer. „Niște dureri groaznice”

Sursă foto: YouTube Geta State

Una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară, Geta State, a trecut prin cumpăna vieții ei, din momentul în care și-a propus să rămână însărcinată.

După multiple încercări eșuate, iubita artistă și-a făcut un set de analize ginecologice de rutină, pentru a descoperi cauza ce o împiedică să rămână însărcinată. Așa a aflat că areun cancer de col uterin. În 2010 aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale, aceasta mărturisind că s-a trezit chiar în timpul operației.

Mărturisirile au fost făcute la podcastul ”Invitați Charismatici” cu Mihai Cimpoiașu și Claudiu Hartac.

Geta State: doamna de la recepție mă vedea deja moartă

„În decembrie, 2009, am mers să-mi fac niște investigații la insistențele mamei mele spunându-mi că la noi în familie nicio femeie nu a fost stearpă și eu de ce să nu fac copii. Am mers la un cabinet particular, am făcut consult și toate analizele propuse de doctor. Când m-am dus să iau rezultatele analizelor, doamna de la recepție se uita la mine ca și cum mă vedea deja moartă.

Se fâstâcea că nu găsește analizele dar atitudinea ei spunea tot, mi-a zis să aștept să vină domnul doctor. Când am intrat în cabinet, doctorul mi-a zis că este o problemă… și îl întreb, ce poate să fie, cancer? Mi-a spus că da. S-a așternut liniștea… am zis că nu-i adevărat.”, a mărturisit Geta State la Star Popular.

Timp de cinci luni a tot repetat analizele în speranța că verdictul primit nu era unul bun. A făcut analize inclusiv în Italia, unde spera că rezultatul va fi negativ. Însă, și acestea i-au confirmat că artista suferea de cancer. Un medic de la un spital de stat din România i-a transmis că totul va fi bine, însă e nevoie de o operație urgentă.

Durerile erau groaznice

”M-am trezit în timpul operației. Probabil, pe undeva a fost o greșeală, anestezistul cred că a făcut o doză mai mică de anestezie, operația a durat mai mult decât preconizau… și m-am trezit. Auzeam un sunet, am zis au, au!, am mișcat capul în stânga… iar mișcarea asta a fost groaznică.

Aproape două săptămâni după operație am avut o durere de cap îngrozitoare, aveam senzația că aveam o greutate care mă apăsa fantastic. După ce m-am văitat, anestezistul mi-a mai făcut o doză, dar acum era prea mult. Problemele au apărut după operație cu acele dureri groaznice de cap.”, a mai mărturisit artista.

După operație, au urmat și alte investigații, inclusiv biopsia care a confirmat că nu e nevoie de citostatice. Artista crede că Dumnezeu a ajutat-o să depășească acest moment iar boala să nu recidiveze. Geta State le îndeamnă pe femei să-și facă anual investigații medicale. Unul dintre riscuri era legat de faptul că exista posibilitatea să nu mai poată face copii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel