Sari la conținut

Drama din viața Andreei Mantea. Va mai iubi vreodată? „Nu are nimeni curaj să rămână”

Din cuprinsul articolului

Drama din viața Andreei Mantea. După ce a fost înșelată de bărbații pe care i-a iubit, vedeta Kanal D a ajuns la concluzia că „ai de câștigat dacă nu mai placi pe nimeni”.

Deși a fost mereu deschisă și a încercat să își găsească liniștea, Andreea Mantea a rămas cu un gust amar în ceea ce privește relațiile. Vedeta a vorbit despre bărbații care au trecut prin viața ei și au înșelat-o, făcând-o să nu mai aibă încredere în relații.

„Nu cred că mai stă cineva la vreo discuție. Pleacă pur și simplu în secunda aia, dacă ține la viața lui. Nu are nimeni curaj să rămână. Unul singur a avut, dar doar vreo 5 minute a apucat. Bărbatul doar pleacă.

Neuronii noștri, în momentul în care ne enervăm foarte tare, punem atât de multă presiune pe ei, încât îi nenorocim. Ne stresăm atât de tare, ne distrugem creierul, fericirea.

Inhibăm toate lucrurile alea bune care ar trebui să stea acolo la noi să fim bine și să fim liniștite. Ne facem rău singuri.

De ce să ne enervăm, de ce să ne ducem până acolo? De ce să mai întrebi de ce m-ai înșelat? Până să prindem ceva exact, noi femeile simțim. Noi știm deja și de ce. Ori pentru că ăla este un animal și pentru că așa este el după pradă non-stop.

Ei sunt tigri, lei, dar nu am nimerit și eu un pinguin să stea lângă mine mereu.”, a declarat Andreea Mantea, la emisiunea „Detectorul de minciuni”, potrivit Wowbiz.

Are iubit Andreea Mantea?

Ei bine, după atâtea dezamăgiri în dragoste, răspunsul este evident! Andreea Mantea a declarat  că este într-un punct în care nu vrea să mai treacă prin ce a trecut.

„Nu am pe nimeni acum. După o vârstă, îți ridici atât de mult standardele și ai de câștigat dacă nu mai placi pe nimeni. E mai bine așa. Până la această vârstă în viața mea sentimentală, am făcut doar greșeli. Am ținut-o dintr-o greșeală în alta.

La un moment dat îți trece și suferință, uiți și de dezamăgiri și că te-a înșelat sau mai știu eu ce ți-a făcut și uităm. Noi fetele uităm și o luăm de la capăt.

Vine, apare, ne-a vrăjit, ne-a păcălit. Cu siguranță aș fi pățit asta din nou, dar acum sunt într-un punct al vieții mele în care nici dacă vreau nu o să pot să mai trăiesc asta încă o dată.

Pentru că acum există David în viața mea, copilul meu și pentru nimic în lume nu o să mai trec niciodată prin ce am trecut până acum.

Nu o să îmi mai pierd timpul prețios. Dacă cumva îmi place de cineva, nu zic că nu o să ies cu el la un vin. Dar fără implicări emoționale, vise, planuri.”, a povestit Andreea Mantea, în emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel