miercuri, mai 25, 2022

Drama lui Cătălin Botezatu. Celebrul designer a fost întotdeauna discret atunci când a venit vorba de viața lui personală, însă, recent, a oferit detalii despre relația pe care o are cu tatăl său.

„Eu mă mândresc cu originea mea. (…) Alexandria este un oraş foarte frumos, dintr-un judeţ care a dat foarte multe valori, scriitori, pictori şi, de ce nu, politicieni.

Este un oraş foarte frumos, în care am avut o copilărie extraordinară – mama o să mă certe acum, dar trebuie să spun că pe mine m-a crescut bunica mea, m-au răsfăţat bunica mea şi un întreg neam de femei, surorile mamei mele.

Te-ar mai interesa: Predicții care dau fiori. Carmen Harra: „Apare o a...

Au contribuit la ceea ce sunt acum, la educaţia mea, pas cu pas”, a spus Cătălin Botezatu, într-un interviu pentru Ionela Năstase, scrie okmagazine.ro.

cătălin botezatu

„Tata s-a recăsătorit de câteva ori”

Cât despre relația cu tatăl său, Cătălin Botezatu a spus că: „Nu prea ne înţelegem foarte bine. Nu în sensul că, Doamne fereşte… Suntem două firi foarte puternice, la fel de vulcanice

. Tatăl meu a divorţat de mama mea atunci când eu eram foarte mic, s-a recăsătorit de câteva ori. Este un Don Juan.

Cred că îmi seamănă. Îl iubesc foarte tare, deşi nu ştiu să-i arăt asta, nu ştiu să-mi arăt afecţiunea faţă de părinţi. Întotdeauna am fost foarte rece, rar i-am spus mamei „Te iubesc”, poate în ultima perioadă… Dar nu-mi iese asta… Îi iubesc.

Te-ar mai interesa: Bea această băutură minune în fiecare zi! Stimulea...

Mama e totul pentru mine, tatăl meu e tatăl meu, clar, şi-l iubesc, şi-l apreciez, şi am furat multe şiretlicuri de la el şi chestii de masculinitate”.

„Boala a recidivat într-un mod destul de urât”

„Am trecut amândoi, din nefericire prin nişte cumpene extraordinare, când am fost operaţi amândoi de cancer!

Gândeşte-te că, în aceeaşi zi, s-a nimerit să fiu eu, în Turcia, operat de acel cancer nenorocit şi făceam o operaţie periculoasă de tip hightech, iar el făcea, în România, o operaţie la fel de periculoasă la plămâni, de cancer.

Te-ar mai interesa: 5 semne timpurii de sarcina...

Deci a fost foarte greu. El s-a îmbolnăvit înainte, cu un an şi ceva, foarte grav, am reuşit să-l salvez efectiv pe ultima sută de metri.

Şi-a revenit, numai că boala a recidivat într-un mod destul de urât şi, deşi l-am trimis prin spitale, eu am plecat, m-am îmbolnăvit şi eu, neştiind exact ce am, pentru că m-am dus la un singur control – se ştie asta!”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private